Manuka Olie uit de East Cape (ti tree olie)

Manuka Olie uit de East Cape  (ti tree olie) Manuka Olie uit de East Cape  (ti tree olie)
Manuka Olie uit de East Cape  (ti tree olie) Manuka Olie uit de East Cape  (ti tree olie)
Manuka Olie uit de East Cape (ti tree olie)
1 Review | Add review
Manuka olie (uit de East Cape) is breed toepasbaar en krachtig in de bestrijding van voet- en huidschimmel-infecties. Hoofdluis? Met Manuka olie bestrijd je hoofdluis effectief en zonder nare bi

Default delivery time

1 day

€ 5,00
Quantity: 
Order
 
Wishlist

Do you have a question about this product?

Ask us your question

Een flesje East Cape manuka olie (ti-tree olie) is onmisbaar in de EHBO tas en medicijnkast. East Cape Manuka olie is sterk antiseptisch, schimmeldodend, heeft een ontsmettende werking en neemt de jeuk weg bij insectenbeten.
 

East Cape manuka olie is vele malen effectiever in de bestrijding van schimmelinfecties dan Tea tree olie. East Cape Manuka olie is huidvriendelijk; zachter en droogt de huid minder uit dan tea tree olie. Mensen die een allergische reactie hebben op tea tree olie verdragen vaak de East Cape Manuka olie zonder problemen.
Door haar bijzondere eigenschappen is de East Cape manuka olie breed inzetbaar bij het bestrijden van bacteriën en schimmelinfecties.
East Cape Manuka olie kan in combinatie met de Active Manuka Honey Cream (aktieve manuka honing crème) worden ingezet bij de bestrijding van kalknagels, zwemmerseczeem en ringworm. Zie hiervoor het complete verzorgingspakket voor (huid)schimmelinfecties. 

 

Gebruik de kracht van Manuka olie in de aanpak van:
* acne (in combinatie met Active Clear Cream) * voetschimmel en     ringworm (in combinatie met Active Manuka Honey Cream)

* tandvleesontsteking, tandvlees aanstippen met Manuka olie op een wattenstaafje * jeuk bij insectenbeten * ontsmetten van wondjes
* wintervoeten/handen, 3ml toevoegen aan 100 ml basisolie
* zweetvoeten, een paar druppels toevoegen aan een voetenbad

 

Manuka olie wordt tevens ingezet in de bestrijding van hoofdluis en kent geen nadelige bijwerkingen. 

Behandeling: 
Voeg iedere wasbeurt tien druppels East Cape manuka olie toe aan de shampoo die je gewoonlijk gebruikt. Masseer de shampoo goed in het haar en de hoofdhuis. Laat het 15 minuten tot een half uur  intrekken. (wikkel een handdoek om het hoofd) Vervolgens het haar goed uitspoelen en nog een keer wassen met gewone shampoo. Herhaal dit om de 3 dagen, in verband met het uitkomen van de neten. Kam dagelijks het haar met een gecombineerde luizen- /netenkam. Kijk ook eens bij ons productadvies onder hoofdluis.

 

Order by:

Add review
Serge Kloosterboer - 25-07-2019 17:51

Eindelijk een tekentrekker die wel werkt en fijn in de hand ligt. Mooie vormgeving ook.

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.

Title

Title

Lorem ipsum dolor sit amet.