Manuka honing wondgel UMF 16+ Meloderm, 100% medicinale Active Manuka honing purified (tube 125 gram)

Manuka honing wondgel UMF 16+ Meloderm, 100% medicinale Active Manuka honing purified (tube 125 gram)
2 Reviews | Review toevoegen

Manuka honing gel voor wondverzorging. Meloderm bevat 100% medicinale Nieuw Zeelandse gesteriliseerde Manuka honing UMF 16+ (tube 125 gram) Een topper binnen de wondverzorging.

Standaard levertijd

1 dag

€ 45,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Manuka honing gel
Meloderm bevat 100% medicinale Nieuw Zeelandse gesteriliseerde Manuka honing UMF 16+ (tube 125 gram) Een topper binnen de wondverzorging. 

Meloderm Manuka honing gel aanbrengen: 

 • De Manuka honing gel kan direct vanuit de tube op de wond of op het wondgaas worden aangebracht. Het heeft voorkeur om de honing gel op het wondgaas aan te brengen. 
 • Het is aan te raden om  'niet inklevende' wondgaas of wondkompres. Bijvoorbeeld van Melolin. 
 • Meloderm Manuka honing gel is zeer geschikt voor het verzorgen van brand- en snijwonden, moeilijk genezende en geïnfecteerde wonden en verzorging van de wond na een chirurgische ingreep. 
 • Meloderm Active Manuka honing gel kan ook in de verzorging van wonden bij uw huisdier worden gebruikt.
Ingrediënten100% medicinale Nieuw Zeelandse gesteriliseerde Active Manuka honing UMF 16+
 • Deze UMF® Manuka Honing gel is van dezelfde hoge medicinale kwaliteit dan de Active Manuka Honing die wij verkopen voor inwendig gebruik.
  Deze honing wond gel heeft sterilisatieproces ondergaan waarbij micro organismen worden verwijderd, om de honing geschikt te maken voor de behandeling van brand en snijwonden en huidaandoeningen. Door het een speciaal sterilisatieproces d.m.v. gammastraling blijven de antiseptische- en anti-bacteriële eigenschappen van de Active Manuka honing volledig intact. 

  Deze gesteriliseerde Active Manuka honing gel UMF 16+ is ook geschikt voor het verzorgen van wonden bij (huis)dieren.

  Let op: Meloderm is uitsluitend voor uitwendig gebruik en is niet geschikt voor inwendig gebruik. 


   

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Carol van H. - 18-04-2020 17:50

Mijn hond heeft al tijden een lelijke wond op zijn rug die slecht geneest. Verschillende dierenarts bezoeken en veel zalfjes verder was ik onderhand hopeloos! Manuka-huidverzorging gevonden via Google, gebeld voor overleg en Meloderm werd geadviseerd. Nu een week a.h. behandelen, wond ziet er beter uit en de randen beginnen zelfs dicht te trekken. Heel blij met persoonlijk advies!

Carol van H. - 18-04-2020 17:49

Mijn hond heeft al tijden een lelijke wond op zijn rug die slecht geneest. Verschillende dierenarts bezoeken en veel zalfjes verder was ik onderhand hopeloos! Manuka-huidverzorging gevonden via google, gebeld voor overleg en Meloderm werd geadviseerd. Nu een week a.h. behandelen, wond ziet er beter uit en de randen beginnen zelfs dicht te trekken. Heel blij met persoonlijk advies!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media