Gezichtsreiniger met Manuka honing, Completely Clean, zacht en verzorgend voor de huid

Gezichtsreiniger met Manuka honing, Completely Clean, zacht en verzorgend voor de huid
Gezichtsreiniger met Manuka honing, Completely Clean, zacht en verzorgend voor de huid
5 Reviews | Review toevoegen
Deze gezichtsreiniger met manuka honing is zijdezacht voor je (gevoelige) huid van gezicht & lichaam. De facial cleanser reinigt tot diep in de poriën. Tevens voor een milde reiniging van de babyhuid.

Standaard levertijd

1 dag

€ 22,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Gezichtsreiniger met Manuka honing, Completely Clean voor de beste start in de verzorging van jouw huid.

Deze zachte cleanser reinigt de huid tot diep in de poriën, als voorbereiding op verdere verzorging. Vuildeeltjes en make-up worden zacht en grondig verwijderd. Tevens geschikt voor de diepte reiniging van de onzuivere huid, bijvoorbeeld acne en bij rosacea.

Tijdens het reinigen zorgt de puur Nieuw-Zeelandse Active Manuka Honey UMF® (aktieve manuka honing) en de avocado-olie voor behoud van de vochtbalans. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.
De facial cleanser  is gemakkelijk met de vingertoppen of een tissue op de huid aan te brengen. Masseer de crème zacht in en spoel daarna af met warm water. Het is ook een aanrader of de gezichtsreiniger onder de douche te gebruiken op een vochtige huid. 

Steeds vaker wordt de zachte Completely Clean gezichtsreiniger door ouders gebruikt om de huid van hun kindje te wassen in verband met het verzorgende effect. Ideaal voor de gevoelige en droge baby- en kinderhuid. 

Ingrediënten Facial Cleanser (gezichtsreinigings crème);
Active UMF® Manuka Honey 12+, Chamomile Extract, Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Beeswax, white clay, Distilled Water, Sologum Tara, Gum, Natural Fragrance, Montanov 68(cetearyl alcohol and glucoside)* meer info

Let op: de natuurlijke geurstof is afkomstig van bloemenextract. Ondanks dat het natuurlijk is en uitgetest bij personen met een zeer sensitieve huid, kan dit een allergische reactie geven. (dit is éénmaal gemeld) 

Sorteren op:

Review toevoegen
Annette - 21-03-2023 19:14

Fijne gezichtsreiniger, je gezicht voelt niet trekkerig aan na het wassen, maar zacht en gekalmeerd.

Marieke - 19-08-2020 13:08

Gekocht voor 10 jarige dochter. Middeltjes bij de drogist tegen pukkeltjes waren steeds te hardnekkig voor haar jonge huid. Deze gezichtsreiniger in combinatie met de acné creme is ideaal.
Goede reiniging en gelijkertijd heel zacht.
Aanrader!

Moniek R. - 06-05-2019 17:02

Hele fijne gezichtsreiniger. Zacht, maar reinigt toch grondig. Huid voelt lekker soepel.

l.bagnay - 03-09-2018 18:18

Dit is een heerlijke zachte reinigingscrème. Ik begon al aardig radeloos te worden omdat de rosacea in m'n gezicht steeds erger werd. Daar ik geen medicijnen wilde gebruiken vanwege de vele bijwerkingen ben ik dit gaan gebruiken in combinatie met de Active Manuka Honey Cream en ik moet zeggen dat het met 80% is verminderd en m'n huid rustig en zacht aanvoelt. Ben er super blij mee.

Sandra Zinke - 30-10-2017 11:09

• Manuka Facial wash, reinigingscrème:
Fijne zachte gezicht reinigingscrème voor de behandeling acne van mijn puberende zoon. Hiervoor ging ik met hem naar een medisch huidspecialist voor een dieptereiniging, maar in combinatie met de andere acne-set-producten (manuka olie en active clear crème), houdt hij zelfstandig zijn acne prima onder controle.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media