Spierbalsem RELIEVE Joint en Muscle Balm met UMF 15+ manuka honing. Verlicht bij spierpijn en pijnlijke en stijve gewrichten..

Spierbalsem met Manuka honing, tube 50 gram Manuka honing spierbalsem voor gewrichten en spieren, tube 50 gram
Spierbalsem met Manuka honing, tube 50 gram Manuka honing spierbalsem voor gewrichten en spieren, tube 50 gram
Spierbalsem RELIEVE Joint en Muscle Balm met UMF 15+ manuka honing. Verlicht bij spierpijn en pijnlijke en stijve gewrichten..
3 Reviews | Review toevoegen
Deze kruidige spierbalsem Relieve Joint and Muscle Balm van the Honey Collection met Actieve Manuka honing en Manuka olie geeft verlichting bij spierpijn en stijfheid van spieren en gewrichten.

Standaard levertijd

1 dag

€ 21,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Spierbalsem Relieve Joint and Muscle Balm van the Honey Collection.

Relieve Joint and Muscle Balm is een kruidig geurende spierbalsem en zorgt meteen na het aanbrengen voor verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Pijnlijke plekken kunnen meerdere malen per dag worden ingesmeerd. De Active Manuka Honey UMF®15+ (actieve Manuka honing) en Manuka olie uit de East Cape (ti tree olie) hebben een ontstekingsremmende en verlichtende werking. 

Vaak wordt spierpijn en plotselinge gewrichtspijn veroorzaakt door overbelasting, een onverwachte beweging, een ongebruikelijke inspanning of bij griep of een virusinfectie. Rust kan helpend zijn en het gebruik van een spierbalsem zal de pijnklachten verminderen.

Chronische pijn en stijfheid van de gewrichten door artrose, artritis en reuma heeft grote invloed op je leven. Het regelmatig insmeren van de gewrichten met de spierbalsem zorgt voor verlichting en maakt de klachten meer dragelijk. 
Tip: groenlipmossel olie heeft een sterke ontstekingsremmende eigenschappen en biedt een krachtige ondersteuning in de behandeling van gewrichtsklachten/gewrichtspijn. Je kunt ze extra voordelig meebestellen in de productbundel! 

Sport jij graag? Gebruik deze Manuka spierbalsem voor en na de training. Zorg daarnaast natuurlijk wel voor een goede warming up en cooling down! 

Ingrediënten: Gedestilleerd water, Active Manuka Honey UMF®15+ (actieve Manuka honing), Manuka olie uit de Eastcape van Nieuw Zeeland, Eucalyptus olie, Bijenwas, Citroenella olie, Kaneel olie, Calendula extract en Kamfer olie.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
M. Vaasen - 01-09-2021 12:32

Deze spierbalsem is een geweldig product! Ik heb al langere tijd heup- en rugpijn en de Relieve werkt voor mij veel beter dan alle andere producten die ik inmiddels al heb geprobeerd. Ook kan ik nu beter slapen, na het insmeren met de spierbalsem verlicht het meteen.

Monique vd Velde - 26-11-2019 12:21

Heb vaak last van pijnlijke knieën/gewrichten. Wanneer ik de Relieve spierbalsem erop smeer wordt de pijn snel minder. Altijd een tube in mijn tas.

Caroline Clasen-Wijnen - 10-06-2014 18:28

Wat een geweldig creme is dit. Mijn moeder heeft chronische pijn in haar rug, door ingezakte rugwervels. Niets helpt, al allerlei soorten crème geprobeerd; van tantum tot spiruflor en alles wat er tussen zit.
Maar deze creme, brengt echt verlichting! Ruikt ook nog eens heerlijk en smeert erg goed uit. Kortom heel fijn!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media