Magnesium olie (Permsal) 100, 200 of 500 ml + gratis flesje

Magnesium olie (Permsal) 100, 200 of 500 ml + gratis flesje
0 Reviews | Review toevoegen

Magnesium olie van Permsal hebben wij in 3 hoeveelheden (100 ml, 200ml en 500ml) Je ontvangt altijd een gratis kleiner flesje bij jouw bestelling. Handig bij het sporten, wandelen en fietsen.

€ 12,45
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Permsal Magnesium:
Een van de belangrijkste mineralen die talloze functies in ons lichaam vervult is magnesium. Het mineraal draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren. Het gebruik van magnesiumolie verzorgt stijve en zwaarbelaste spieren en stimuleert ook nog de doorbloeding. Door de huidopname wordt het maagdarmkanaal niet belast. Omdat magnesiumolie veel gemakkelijker door het lichaam wordt opgenomen door de huid is het een beter alternatief dan het slikken van magnesium in tabletvorm of verpakt in capsules. 

Wist je dat?
Onderzoeken laten zien dat magnesium naast zuurstof en water zich op de derde plek bevindt voor de levensbehoefte van de mens. Dit komt doordat dit mineraal meer dan 350 lichaamsprocessen aanstuurt. Magnesium vervult een grote rol in de energievoorziening van de cellen. Het mineraal zorgt voor de elektrische geleiding in ons zenuwstelsel en zorgt voor soepele spieren. Daarnaast zorgt het in samenwerking met calcium voor een goede botopbouw (groeit en ontwikkeling). Ook reguleert het ons hartritme en bloeddruk. Tot slot zorgt magnesium voor ontspanning, niet alleen van de spieren, maar ook van de hersenen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media