Active Manuka Honig UMF 15+ / MGO 250 (250 gram)

Active Manuka Honig UMF 15+ / MGO 250 (250 gram)
Active Manuka Honig UMF 15+ / MGO 250 (250 gram)
4 Bewertungen | Bewertung hinzufügen
Actieve manuka honing UMF 24+, het vloeibare goud uit Nieuw Zeeland!  Actieve manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vita

Standard-Lieferzeit

1 tag

€ 97,00
Anzahl: 
Bestellen
 
Wunschliste

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt?

Bitte stellen Sie Ihre Frage

Active UMF Manuka honey heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks worden ingenomen. Active UMF Manuka honey heeft een heilzame werking bij; 

- verkoudheid en keelklachten 

- spijsverteringsproblemen  

- maag en darmklachten en 

- draagt bij aan een betere weerstand.  

 

De dosering en de sterkte van de Active UMF Manuka Honey is afhankelijk van het soort klachten dat u heeft.   

 

Heeft u behoefte aan meer informatie over de specifieke toepassingen van Active UMF Manuka Honey, dan kunt u telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen. 

Sortieren nach:

Bewertung hinzufügen
Dinand - 11-07-2021 12:59

Honing ingezet bij ontstoken tandvlees. Dit is een terugkerend probleem waar ik al jaren mee worstel. Veel middeltjes geprobeerd, talloze bezoeken bij mondhygiënist zonder blijvende oplossing.
Smeer nu mijn tandvlees 2x daags in met de honing en masseer een poosje. Al snel is de ontsteking geslonken en de pijn werd minder. Na aantal dagen is de ontsteking zelfs verdwenen. Blijf nu 1x per dag de Manuka honing gebruiken om mijn tandvlees te verzorgen. Ben super content.

Manuela van Tankeren - 05-11-2020 19:39

de honing werkt goed tegen de keelpijnklachten van mijn hond in het begin van de vinger laten likken maar al gauw wilde de hele snuit in de honingpot bovendien kreeg ik een persoonlijk advies om de juiste keuze te kunnen maken blij met dit mooi natuurlijk produkt.

Mitchel K. - 17-09-2019 14:13

Had heftige oorpijn en wel eens gehoord over behandeling met honing. Via Manuka klantenservice duidelijke info gekregen hoe de honing te gebruiken bij oorpijn. Na anderhalve dag is de pijn zo goed als weg. Wonderbaarlijk.

Dirck Zomer - 28-05-2019 16:38

Lange tijd maag-darmklachten gehad en ben niet zo blij met al die pillen die bijwerkingen geven. Gebruik nu half jaar de Active Manuka honey UMF 24+ met geweldig resultaat. Zelfs de internist staat verbaasd. Natuurlijk is deze zuivere Manuka honing niet goedkoop maar mijn gezondheid staat op 1.

Stellen Sie eine Frage zu diesem Produkt

Felder mit * bitte ausfüllen.

Ihre Frage wurde abgeschickt. Herzlichen Dank.

Sie erhalten so bald wie möglich eine Antwort von uns

Ăśberschrift

Ăśberschrift

Lorem ipsum dolor sit amet.