Manuka Honing UMF 24+ gecertificeerd (MGO 1122) van Honey New Zealand / (pot 250 gram)

Manuka Honing UMF 24+ gecertificeerd (MGO 1122) van Honey New Zealand / (pot 250 gram)
Manuka Honing UMF 24+ gecertificeerd (MGO 1122) van Honey New Zealand / (pot 250 gram)
4 Reviews | Review toevoegen
Actieve manuka honing UMF 24+, het vloeibare goud uit Nieuw Zeeland! Actieve manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen, rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines.

Standaard levertijd

1 dag

€ 97,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Active Manuka Honey UMF 24+ gecertificeerd (MGO 1122) van Honey New Zealand.  Een pure krachtpatser. 

Deze zeer krachtige Manuka honing, Actieve UMF 24+ Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. Deze honing is kruidig van smaak en kan dagelijks worden ingenomen. Deze Active Manuka honing UMF 24 + wordt vooral ingezet bij een zwakke weerstand en (langdurige) maag-darm problemen. Hierbij kun je denken aan maagdarm infecties en/of ontstekingen. 

Hoeveel Manuka  honing moet je per dag innemen? 
Gebruiksaanwijzing:
neem 4x daags een theelepel honing een half uur voordat je gaat eten. De laatste inname van de Active Manuka honing op de dag, kun je het beste doen voordat je naar bed gaat. (geen water meer drinken)

Active UMF Manuka honey heeft een heilzame werking bij; 

- verkoudheid en keelklachten (UMF 10+ en UMF 15+)

- spijsverteringsproblemen  (UMF 10+)

- maag en darmklachten / infecties en ontstekingen (UMF 15+, UF 22+ en UMF 24+, afhankelijk van de duur en ernst van de klachten)

- geeft een boost aan het immuunsysteem.  

De dagelijkse dosering en de sterkte van de Actieve UMF Manuka Honing is afhankelijk van het soort klachten dat u heeft.   
Let op: neem nooit een te hoge UMF of MGO sterkte wanneer dit niet nodig is! Wij merken helaas veelvuldig in onze dagelijkse praktijk dat veel mensen onjuiste adviezen krijgen en er onnodig een te hoge UMF waarde wordt geadviseerd en verkocht! 

Heeft u behoefte aan meer informatie over de specifieke toepassingen van Active UMF Manuka Honey, dan kunt u telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen. 

Dieren: Wist je dat Actieve Manuka honing UMF ook zeer effectief is bij de verzorging van (moeilijk genezende) wonden en bijtwonden? 
De pure Manuka honing houdt de wond schoon en helpt de huid goed genezen. Bij tandvleesontstekingen bij honden en katten kun je het tandvlees met de Active Manuka honing umf 15+ of hoger in masseren. 

 

 

Heeft u behoefte aan meer informatie over de specifieke toepassingen van Active UMF Manuka Honey, dan kunt u telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Dinand - 11-07-2021 12:59

Honing ingezet bij ontstoken tandvlees. Dit is een terugkerend probleem waar ik al jaren mee worstel. Veel middeltjes geprobeerd, talloze bezoeken bij mondhygiënist zonder blijvende oplossing.
Smeer nu mijn tandvlees 2x daags in met de honing en masseer een poosje. Al snel is de ontsteking geslonken en de pijn werd minder. Na aantal dagen is de ontsteking zelfs verdwenen. Blijf nu 1x per dag de Manuka honing gebruiken om mijn tandvlees te verzorgen. Ben super content.

Manuela van Tankeren - 05-11-2020 19:39

de honing werkt goed tegen de keelpijnklachten van mijn hond in het begin van de vinger laten likken maar al gauw wilde de hele snuit in de honingpot bovendien kreeg ik een persoonlijk advies om de juiste keuze te kunnen maken blij met dit mooi natuurlijk produkt.

Mitchel K. - 17-09-2019 14:13

Had heftige oorpijn en wel eens gehoord over behandeling met honing. Via Manuka klantenservice duidelijke info gekregen hoe de honing te gebruiken bij oorpijn. Na anderhalve dag is de pijn zo goed als weg. Wonderbaarlijk.

Dirck Zomer - 28-05-2019 16:38

Lange tijd maag-darmklachten gehad en ben niet zo blij met al die pillen die bijwerkingen geven. Gebruik nu half jaar de Active Manuka honey UMF 24+ met geweldig resultaat. Zelfs de internist staat verbaasd. Natuurlijk is deze zuivere Manuka honing niet goedkoop maar mijn gezondheid staat op 1.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media