Manuka petcare

Manuka honing (Active Manuka honey UMF 15+) is in pure vorm ook voor effectief bij de verzorging van (moeilijk genezende) wonden bij (huis) dieren.

Daarnaast kan de Manuka honing ook worden toegevoegd aan de voeding van de hond en kat om parasitaire infecties zoals wormen te voorkomen.
Na ziekte of een operatie draagt de Manuka honing ook bij aan een sneller herstel.


Actieve UMF Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks worden toegevoegd aan de voeding van de hond en kat. 

Manuka honing wordt volop toegepast in huidverzorgingsproducten (crèmes en zalven) voor mensen. Voor de verzorging van de gezonde huid, maar daarnaast zijn er ook vele huidverzorgingscrèmes voor de behandeling van huidproblemen.  
 

De resultaten van de verzorging van huidproblemen met Manuka honing zijn zeer goed. Daarom is er ook voor dieren een speciale wondzalf ontwikkeld, de Rural Wunda (het 'Landelijk wonder') Het is een uitgebalanceerde combinatie-crème die effectief is in de verzorging van kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's etc. met snij- en schaafwonden, kloven en zweertjes. Tevens blijkt de manuka honing wondzalf heel effectief in de bestrijding van hotspot.

Ingrediënten zijn; N.Z. Eastcape Manuka oil , Active Manuka Honey UMF® 15+ (Manuka honing), weegbree extract, calendula extract en vitamine E en A.
Door deze unieke samenstelling is de werking van de crème kalmerend, verzachtend en helend. De wondzalf is prettig voor het zacht en soepel houden van de tepels van zogende dieren.
Title

Title

Lorem ipsum dolor sit amet.