Top

*Be natural met Manuka huidverzorging, MANUKA HONING het natuurlijke alternatief*

Huidverzorgingsproducten met (Actieve) Manuka honing &
dé natuurlijke ondersteuning bij huidproblemen.
 

Onze natuurlijke lijn huidverzorgingsproducten van 'The Honey Collection' met (Active) Manuka honing als 'key-ingredient' maakt het verschil voor een gezonde en stralende huid. 
Ontdek zélf de natuurlijke kracht en heilzame genezende werking van Actieve Manuka honing (UMF gecertificeerd) en East Cape Manuka olie uit Nieuw Zeeland.

Heb jij een gevoelige huid of worstel je met een  huidprobleem? Wij kunnen je helpen! 
Eczeem, psoriasis, rosacea, acne, huidschimmel infecties of een droge trekkerige en gevoelige huid? 

Speciaal voor de gevoelige en problematische huid  hebben wij medicinale huidherstellende crèmes op 100% natuurlijke basis met Actieve Manuka Honing en Manuka olie. 

Deze natuurlijke huidverzorgende en huidherstellende crèmes van the Honey Collection met pure Actieve Manuka honing kalmeren en herstellen de geïrriteerde huid en verminderen meteen de jeuk. Zuiverend, voedend en hydraterend en door de uitgebalanceerde natuurlijke samenstelling geschikt voor de meest gevoelige huid. 


Waarom kiezen voor Manuka huidverzorging?
 
Het is onze missie om bij te dragen aan de optimale verzorging van uw (probleem)huid. Wij onderscheiden ons met biologische huidverzorgingsproducten met certificeerde Actieve Manuka honing en Manuka olie. De vraag van de klant staat bij Manuka huidverzorging centraal. Van onze Manuka honing expert en orthomoleculair huidspecialist ontvangt u een persoonlijk advies.

Onze producten zijn UMF en BIOGRO gecertificeerd, vrij van synthetische toevoegingen en GMO en dierproefvrij.
Manuka huidverzorging staat voor natuurlijke schoonheid, met respect voor mens, dier en milieu.

Manuka honing UMF gecertificeerd; naast de natuurlijke Manuka huidverzorgingsproducten hebben wij pure Active Manuka Honey UMF 10+, UMF 15+ UMF 22+ en UMF 24+

Pijnlijke spieren en gewrichtsproblemen?
De combinatie van spierbalsem met Manuka honing en de zuivere groenlipmossel capsules brengt verlichting bij gewrichtspijn en vergroot de mobiliteit bij artrose en artritis. 

Huisdieren
 kunnen ook veel last hebben van een geïrriteerde huid en lastig genezende wonden. Voor onze huisdieren hebben wij de krachtige Manuka honing wondzalf Pet Magic in het assortiment.
Voor paarden is de speciale Manuka honing crème Equine Magic ontwikkeld.