Top

*Be natural met Manuka huidverzorging, MANUKA HONING het natuurlijke alternatief*

The Honey Collection huidverzorgingsproducten met (Actieve) Manuka honing. Dé natuurlijke ondersteuning bij huidproblemen. 

Heb jij een huidaandoening, een gevoelige huid of worstel je met een ander huidprobleem?
Wij kunnen en willen je helpen!                                                 
                                                          
Probeer onze Manuka huidverzorgingsproducten nu voordelig uit met onze Manuka zomerkorting. 
Vul de kortingscode ZOMER2019 in en ontvang 10% korting op jouw bestelling.


Op zoek naar een oplossing voor eczeem, psoriasis, rosacea, acne, huidschimmel infecties, een droge trekkerige en gevoelige huid? 

Speciaal voor de (over)gevoelige en problematische huid hebben wij krachtige medicinale huidherstellende crèmes op 100% natuurlijke basis met Actieve Manuka Honing en East Cape Manuka olie. 

Deze natuurlijke huidverzorgende en huidherstellende crèmes van the Honey Collection
 met pure Actieve Manuka honing kalmeren en herstellen de geïrriteerde huid en verminderen meteen de jeuk.Zuiverend, voedend en hydraterend en door de uitgebalanceerde natuurlijke samenstelling geschikt voor de meest gevoelige huid. 

Onze natuurlijke lijn huidverzorgingsproducten van 'The Honey Collection' met (Active) Manuka honing als 'key-ingredient' maakt het verschil voor een gezonde en stralende huid. 

Ontdek zélf de natuurlijke kracht en heilzame genezende werking van Actieve Manuka honing (UMF gecertificeerd) en East Cape Manuka olie uit Nieuw Zeeland. Natuurlijk is ons Manuka honing huidverzorgings assortiment UMF gecertificeerd


Manuka huidverzorging staat voor natuurlijke schoonheid, met respect voor mens, dier en milieu. Onze producten zijn UMF en BIOGRO gecertificeerd, vrij van synthetische toevoegingen en GMO en dierproefvrij.
Het is o
nze missie om bij te dragen aan de optimale verzorging van uw (probleem)huid. Wij onderscheiden ons met biologische huidverzorgingsproducten met certificeerde Actieve Manuka honing en Manuka olie. De vraag van de klant staat bij Manuka huidverzorging centraal. Van onze Manuka honing expert ontvangt u een persoonlijk verzorgingsadvies.


Pijnlijke spieren en gewrichtsproblemen?
De combinatie van spierbalsem met Manuka honing en de zuivere groenlipmosselolie capsules brengt verlichting bij gewrichtspijn en vergroot de mobiliteit bij artrose en artritis. 

Huisdieren
 kunnen net als mensen veel last hebben van een geïrriteerde huid en lastig genezende wonden. Voor onze huisdieren hebben wij de krachtige Manuka honing wondzalf Pet Magic in het assortiment. Voor paarden is de speciale Manuka honing crème Equine Magic ontwikkeld. 
Bachbloesems voor dieren: wij werken samen met een Bachbloesem consulente die na telefonisch contact een Bachbloesemmix voor uw dier samenstelt.