Top

*Be natural met Manuka huidverzorging, MANUKA HONING het natuurlijke alternatief*

Huidverzorgingsproducten met (Actieve) Manuka honing, dé natuurlijke ondersteuning bij huidproblemen. 
Onze natuurlijke lijn huidverzorgingsproducten van 'The Honey Collection' met (Active) Manuka honing als 'key-ingredient' maakt het verschil voor een gezonde en stralende huid. 
Ontdek zélf de natuurlijke kracht en heilzame en genezende werking van Actieve Manuka honing UMF gecertificeerd en East Cape Manuka olie uit Nieuw Zeeland.

Ben jij op zoek naar een oplossing voor huidproblemen?
Last van eczeem, psoriasis, rosacea, acne of een droge /gevoelige huid? 

Speciaal voor de gevoelige en problematische huid zoals eczeem, psoriasis, schimmelinfecties, acne en droge gevoelige huid, hebben wij medicinale crèmes op 100% natuurlijke basis met Actieve Manuka Honing en Manuka olie. 
Deze natuurlijke huidverzorgende en huidherstellende crèmes met Actieve Manuka honing kalmeren de geïrriteerde huid en verminderen jeuk. Zuiverend, voedend en hydraterend en door de pure samenstelling geschikt voor de meest gevoelige huid. 


Manuka honing UMF gecertificeerd; naast de natuurlijke Manuka huidverzorgingsproducten hebben wij pure Active Manuka Honey UMF 10+, UMF 15+ UMF 22+ en UMF 24+

Spier en gewrichtsproblemen?
De combinatie van spierbalsem met Manuka honing en de zuivere groenlipmossel capsules brengt verlichting bij gewrichtspijn en vergroot de mobiliteit bij artrose en artritis. 

Huisdieren
 kunnen ook veel last hebben van een geïrriteerde huid en lastig genezende wonden. Voor onze huisdieren hebben wij de krachtige Manuka honing wondzalf Pet Magic in het assortiment.
Voor paarden is de speciale Manuka honing crème Equine Magic ontwikkeld.

Onze producten zijn BIOGRO gecertificeerd, vrij van synthetische toevoegingen en dierproefvrij.
Manuka huidverzorging staat voor natuurlijke schoonheid, met respect voor mens, dier en milieu.

Waarom kiezen voor Manuka huidverzorging?
 Het is onze missie om bij te dragen aan de optimale verzorging van uw (probleem)huid. 
Wij onderscheiden ons met certificeerde natuurlijke Actieve Manuka honing producten en de vraag van de klant staat bij Manuka huidverzorging centraal. Van onze Manuka honing expert en orthomoleculair huidspecialist ontvangt u een persoonlijk advies.

14 februari is het Valentijnsdag. Wie verras jij met een Manuka huidverzorgingsproduct? 
Wij pakken het graag liefdevol voor jou in.

Active Manuka Honing UMF 10+ (500 gram) Grieperig? Ondersteun je weerstand!
11% Korting