Top

*Be natural met Manuka huidverzorging, MANUKA HONING het natuurlijke alternatief*

Manuka huidverzorgingsproducten, expert in natuurlijke ondersteuning bij huidproblemen. 

Heb jij een huidaandoening, een gevoelige huid of worstel je met andere huidproblemen en wil je een gezondere huid? 
                                          
                                                                                                                      
Eczeem, psoriasis, rosacea, acne, huidschimmel infecties, een droge trekkerige en gevoelige huid? 

Ben jij al lang op zoek naar een oplossing voor een jeukerige en/of ontstoken en schilferige huid? Ben je teleurgesteld in al die producten die niet hebben bijgedragen aan het herstel van jouw huid of de gevoelige huid van jouw kind? 
Met onze expertise kunnen en willen wij je helpen!

Speciaal voor de (over)gevoelige en problematische huid hebben wij krachtige medicinale huidherstellende Manuka honing crèmes van the Honey Collection op 100% natuurlijke basis. 
Deze crèmes bevatten medicinale Actieve Manuka Honing en East Cape Manuka olie en zijn ook geschikt voor de meest gevoelige (kinder)huid. 
Door de uitgebalanceerde samenstelling kalmeren, hydrateren, voeden en herstellen deze Manuka honing crèmes de geïrriteerde huid en verminderen direct de jeuk. Ontdek zélf de natuurlij
ke kracht en heilzame genezende werking van Actieve Manuka honing (UMF gecertificeerd) en East Cape Manuka olie uit Nieuw Zeeland. 


Het is o
nze missie om bij te dragen aan verlichting van uw klachten en de optimale verzorging van uw (probleem)huid. De vraag van de klant staat bij Manuka huidverzorging centraal. Omdat iedere huid uniek is, geven wij u graag persoonlijk huidverzorgingsadvies. Neem meteen contact met ons op!

Manuka huidverzorging staat voor natuurlijke schoonheid, met respect voor mens, dier en milieu. Onze producten zijn UMF en BIOGRO gecertificeerd, vrij van synthetische toevoegingen en GMO en dierproefvrij.