Top

Manuka olie met gratis tekentrekker van € 5,00. Voor het verwijderen van de teek en desinfecteren van de tekenbeet (1 per bestelling)

19% Korting
  • Manuka olie met gratis tekentrekker van € 5,00. Voor het verwijderen van de teek en desinfecteren van de tekenbeet (1 per bestelling)
  • Manuka olie met gratis tekentrekker van € 5,00. Voor het verwijderen van de teek en desinfecteren van de tekenbeet (1 per bestelling)
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 26,00
21,00

Manuka olie (ti-tree) uit de East Cape van Nieuw Zeeland en een tekentrekker zijn een onmisbaar setje in je (EHBO) tas en medicijnkast. Manuka olie is sterk antiseptisch, schimmeldodend, heeft een ontsmettende werking en neemt de jeuk weg bij insectenbeten en eczeem.
 Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 63
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Myrthe (23-04-2018) rating 5 Tijdens de week van teek deze Manuka olie en tekentrekker gekocht. Zo blij mee. Teken bij mijn hond kan ik nu eindelijk eenvoudig verwijderen. Topper dus. Tekentang ligt lekker in de hand.

Aanrader (05-02-2018) rating 5 Ik zocht al heel lang een natuurlijke middel om mezelf te verlossen van die pijn in mijn tandvlees/kaak/hals. Sinds ik East Cape Manuka olie gebruik en mijn mond er drie keer per dag mee spoel, merk ik echt heel veel resultaat. De pijnen die ik jaren had, worden steeds minder. Ik voel me ook stukken beter en ik raad een ieder aan om die East Cape Manuka olie te gebruiken, want het werkt echt. Daarnaast is de eigenares van deze website en producten, een heel goed persoon, zij weet wat ze verkoopt en ze is heel erg zorgzaam naar de medemensen toe. Ik ben zeer tevreden.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over