Top

Wattenstokjes bamboe (blauw), 100% biologisch afbreekbaar

  • Wattenstokjes bamboe (blauw),  100% biologisch afbreekbaar
1,95

Wattenstokjes (kleur blauw) van the Humble Co, natuurlijk vrij van plastic en 100% biologisch afbreekbaar! Natuurlijk hebben we ook wattenstokjes met een witte wat. 

Eindelijk komt er een richtlijn van de Europese Commissie om het gebruik van allerlei plastics terug te dringen. Vooral het  ‘single-use- plastic (éénmalig gebruik) moet verboden worden. Daar horen ook de wattenstaafjes/wattenstokjes bij. Hoogste tijd voor een goed en duurzaam alternatief. 

Vervang nu je wattenstaafjes door de duurzame wattenstokjes van the Humble Co. Gemaakt van bamboe en biokatoen.

Deze wattenstaafjes zijn 100% biodegradable (afbreekbaar), je kunt ze weggooien op je composthoop of in de groene container.

Deze wattenstaafjes zijn gemaakt met bamboe stokjes in plaats van plastic; dit maakt een wereld van verschil. De stokjes zijn hierdoor steviger; dat maakt het gebruik ervan makkelijker dan standaard plastic wattenstaafjes. Daarnaast heb je hierdoor geen onnatuurlijk plastic in je oor: wel zo'n fijn idee. Verder is minder plastic gebruiken een prima plan.

Het bamboe dat wordt gebruikt bij de productie van deze wattenstaafjes is 100%  biologisch afbreekbaar en verantwoord verbouwd. Bamboe is de snelstgroeiende plant op aarde; een ideale vervanger voor hout of plastic, wat veel langer nodig heeft om te groeien. Bamboe is van nature anti-bacterieel; bij het verbouwen van bamboe hoeft dus geen kunstmest of pesticide gebruikt te worden.
 

Verpakt in een kartonnen doosje, 100 stuks. Voor een  leven zonder afval. #zero waste
Het product is natuurlijk: waterneutraal, vegan en eerlijk. Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code