Top

LoofCo groente spons gemaakt van de Loofah plant, 100% biologisch afbreekbaar

  • LoofCo groente spons gemaakt van de Loofah plant, 100% biologisch afbreekbaar
3,75

Nieuw in ons duurzame assortiment: Groente spons van LoofCo ,100% plastic vrij, 
Spons om de (biologische) groentes te wassen, gemaakt van de Loofah plant. Maakt goed schoon zonder de groente te beschadigen! 

LoofCo afwas sponzen zijn met de hand gemaakt in Egypte in de Loofah fabriek, echt een stukje vakwerk. Een 100% biologisch afbreekbaar alternatief voor plastic afwas en schuur sponsjes. De Washing-Up Loofah Pad past fijn in de hand en in het water ondergedompeld zwelt de spons op tot een zachte, sponsachtige en flexibele pad. Droog is de spons geweldig om mee te schuren.
  • Gaat maanden mee en kan daarna gecomposteerd worden
  • Biologisch afbreekbaar en recycleerbaar alternatief voor plastic schuursponsjes, borstels en sponzen.
  • 100%  plastic vrij en laat geen kleine plasticdeeltjes achter in het water. 
  • Geschikt voor veganisten
  • Handgemaakt in Egypte
Schuurt als de spons droog is.  Hij is zacht genoeg voor anti-aanbak pannen en is soepel genoeg om in bekers te passen. De pad gaat maanden mee en kan, wanneer versleten, worden gecomposteerd. Elke pad heeft een handige katoenen ophang lus. De sponzen zijn afgevlakt om ruimte te besparen tijdens het transport.
 
Hoe gebruik je de Loofah groente spons?
  • Grondig spoelen vóór eerste gebruik.
  • Gebruik met water op de natte schil van wortelgroenten met zachte druk, om grond los te boenen.
  • Om de loofah fris te houden tussen gebruik, goed afspoelen en overtollig water uit de katoenstreng trekken en uitdrogen om te drogen. Af en toe in de wasmachine wassen of met de hand indien gewenst.

Naast onze pure huidverzorgingsproducten willen wij een alternatief te bieden voor massaproductie van allerhandige wegwerpplastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, schuur sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van recycled plastic.
LoofCo-landbouwpraktijken zijn duurzaam en voldoen aan de hoogste milieu normering. Kokosnoot en Loofah zijn beide hernieuwbare grondstoffen die CO2 absorberen als ze groeien.
De kokosvezels en kafjes die overgebleven zijn bij de productie van voer en kokos olieproductie worden gebruikt in plaats van verspild of verbrand.
Alle onderdelen van 
LoofCo-producten zijn 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, behalve de metalen kern van de borstels die kan worden gerecycled. Ook onze kartonnen verpakkingen zijn recyclebaar.
 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code