Top

Manuka Honing, Active manuka honing UMF 10+ (MGO 263+) ondersteunt het immuunsysteem van jouw huisdier

  • Manuka Honing, Active manuka honing UMF 10+ (MGO 263+) ondersteunt het immuunsysteem van jouw huisdier
69,00

Actieve Manuka honing UMF10+ gecertificeerd van Cammellshoney uit Nieuw Zeeland.
Een boost voor de gezondheid van uw huisdier! 

Actieve UMF Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks worden toegevoegd aan de voeding van de hond en kat. 

Honden:

Voor pups en volwassen honden (maar ook katten) is de Active Manuka Honey UMF 10+ en UMF 15+ ook naast een gezonde voeding zeer geschikt om parasitaire infecties zoals wormen te helpen voorkomen. Tevens kan de honing worden ingezet bij maag- darminfecties, huidproblemen,  schimmelinfecties en oorontstekingen. 
De Actieve Manuka honing is daarnaast ook zeer effectief bij de verzorging van (moeilijk genezende) wonden. De pure Manuka honing houdt de wond schoon en helpt de huid goed genezen. 

Juliette de Bairacli Levy schrijft in haar boek 'The complete herbal Handbook fort the Dog and Cat:
"I believe I could not successfully rear domestic dogs without this remarkable antiseptic food." 
"Honey is the greatest of the natural energizers... a nerve tonic and a supreme heart tonic..."

Oorpijn behandelen: Heeft jouw hond oorpijn en wil je niet meteen naar de dierenarts? 
Neem een lepel Actieve Manuka honing en meng dit met een beetje gekookt en afgekoeld lauw warm water. Laat dit voorzichtig in het pijnlijke oor lopen (of met pipet). Masseer het oor zachtjes en laat de honing even zitten. Daarna uit het oor laten lopen, meestal schudt de hond met zijn kop. Vervolgens naspoelen of druppelen met afgekoeld gekookt water. Tot slot met een watje of washand met lauw water het oor zachtjes schoon deppen. (ook mensen hebben baat bij deze behandeling, is ook meteen pijn verzachtend) 

Heeft jouw huisdier een wond of een jeukende huid?  
De Actieve Manuka honing is verder zeer effectief bij de verzorging van de geïrriteerde huid van uw huisdier en moeilijk genezende wonden. Je kunt natuurlijk de Active Manuka honing uit een pot hiervoor gebruiken.
Liever de Actieve Manuka Honing in een tube Meloderm zodat het gemakkelijker aan te brengen is bij uw huisdier?

Heb jij behoefte aan meer informatie over de specifieke toepassingen van Active UMF Manuka Honey en welke UMF-waarde voor jouw geschikt is, dan kun je telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met onze Manuka honing coach. Wij geven je graag een uitgebreid persoonlijk advies.
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 24
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code