Top

Manuka honing kerst verwenpakket met gratis Harvest Crush scrub met manuka honing.

  • Manuka honing kerst verwenpakket met gratis Harvest Crush scrub met manuka honing.
  • Manuka honing kerst verwenpakket met gratis Harvest Crush scrub met manuka honing.
  • Manuka honing kerst verwenpakket met gratis Harvest Crush scrub met manuka honing.
43,00

Manuka honing kerst verzorgingspakket met gezichtsreiniger Completely Clean, collageen crème Timeless Beauty en een gratis gezichts scrub (exfoliant). 

Manuka honing gezichtsreiniger, Completely Clean

Deze zachte cleanser reinigt de huid tot diep in de poriën, als voorbereiding op verdere verzorging. Vuildeeltjes en make-up worden zacht en grondig verwijderd. Tevens geschikt voor de reiniging van de onzuivere huid, bijvoorbeeld acne en bij rosacea.
 

Tijdens het reinigen zorgt de puur Nieuw-Zeelandse Active Manuka Honey UMF® (aktieve manuka honing) en de avocado-olie voor behoud van de vochtbalans. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.
De facial cleanser  is gemakkelijk met de vingertoppen of een tissue op de huid aan te brengen. Masseer de crème zacht in en spoel daarna af met warm water. 


Collageen crème Timeless Beauty
Deze revitaliserende collageen crème Timeless Beauty op volledig plantaardige basis helpt om de zichtbare tekenen van de ouder wordende huid te verminderen, voedt en herstelt de huid.
Deze lichte collageen crème is geschikt als dag en/of nachtcrème en als basis voor make-up.
De natuurlijke collageen(Natto gum) wordt gewonnen uit gefermenteerde biologische soyabonen en is geschikt voor vegetariërs. (veel collageen crèmes bevatten dierlijk collageen) 

Natuurlijke biologische gezichtsscrub (exfoliant) 


Harvest Crush is een heerlijke exfoliant met actieve Manuka honing en zeer fijn gemalen druivenpitten. 

Deze exfoliant helpt om dode huidcellen en overtollig talg te verwijderen en je huid er glad, fris en stralend uit te laten zien. De vroege tekenen van huidveroudering worden tegen gegaan. Deze Harvest Crush ondersteunt de aanmaak van collageen en helpt pigmentvlekken te vervagen.

Gevoelige huid? 
Door de uitgebalanceerde samenstelling is deze exfoliant tevens zacht voor de meest gevoelige huid, reinigt de huid tot diep in de poriën. Tevens geschikt voor de reiniging van de onrustige en onzuivere huid (bijvoorbeeld acne / rosacea) Een prima voorbereiding op de verdere verzorging van je huid. Bijvoorbeeld met de hypo allergene Simply Sensitive crème met Manuka honing.  

Tijdens het reinigen zorgt de puur Nieuw-Zeelandse Active Manuka Honey UMF® en de avocado-olie voor behoud van de vochtbalans.
De scrub/exfoliant is gemakkelijk met de vingertoppen of een tissue op de huid aan te brengen.
Gebruiksaanwijzing: De crème zacht in masseren en afspoelen met warm water.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 10
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code