Top

Active Manuka Honing crème voor huidherstel bij eczeem, psoriasis, schimmelinfecties. Sale1+1 gratis

  • Active Manuka Honing crème voor huidherstel bij eczeem, psoriasis, schimmelinfecties. Sale1+1 gratis
  • Active Manuka Honing crème voor huidherstel bij eczeem, psoriasis, schimmelinfecties. Sale1+1 gratis
rating 5
(5 / 1 Reviews)
21,50

Active Manuka Honey UMF® Cream van the Honey Collection

Huidklachten geven veel ongemak, zowel bij volwassenen als kinderen.
Wil jij ook snel af van jeuk, blaasjes, bultje en een rode geïrriteerde huid?
Active Manuka honingcrème van the Honey Collection, jouw eerste hulp crème in een tube! 
 
Heb je last van een zeer gevoelige en geïrriteerde huid, eczeem of psoriasis? Vaak gaat dit gepaard met enorme jeuk. Je weet dat krabben de klachten meteen verergert, maar het is zo lastig om niet te krabben. (zeker voor kinderen) 
Eczeem en andere huidklachten zijn erg vervelend en soms heel hardnekkig. De gevolgen van huidklachten kunnen je leven gaan beheersen.
Weet dat er iets aan te doen is! Probeer deze breed inzetbare Active Manuka honing huid herstellende crème van the Honey Collection op natuurlijke basis.

Active Manuka Honey UMF® Cream is het antwoord van de natuur op een effectieve verzorging en huidherstel van de (probleem)huid. Deze hoogwaardige medicinale honingcrème met medicinale Actieve Manuka honing is geschikt voor de verzorging van verschillende huidaandoeningen zoals  eczeem, psoriasis, voetschimmelinfecties (kalknagels) en ringworm.
De aangedane huid kun je meerdere malen per dag dun insmeren. De jeuk zal snel verminderen en na een aantal dagen begint het huidherstel.

Onze medicinale manuka honingcrème is samengesteld met 30% pure Active Manuka Honey UMF® 15+ (actieve manuka honing.) Manuka honing hydrateert en bevordert bij diverse huidproblematiek het natuurlijk herstel van de huid.
Uit medische onderzoeken is gebleken dat de UMF Manuka honing diep in de huid doordringt waardoor het krachtig en effectief is in de behandeling van schimmels en bacteriële huidproblemen.
De zachte natuurlijke oliën gecombineerd met de Actieve Manuka Honing UMF® hebben een kalmerende werking en verminderd jeuk. Deze crème kan ook worden gebruikt voor de verzorging van puistjes, huidirritatie, insectenbeten, kleine brandwondjes en  zonnebrand. Actieve Manuka honingcrème is tevens geschikt voor het verzorgen van de (geïrriteerde) kinderhuid en bij luieruitslag.

Luieruitslag: de manuka honing crème is ook geschikt voor de kinderhuid en helpt de aangetaste huid door luieruitslag snel te genezen. Verschoon je kindje regelmatig, dep de huid droog en smeer dun in met de active manuka honing crème. 

Huidirritatie door de processierups
komt steeds meer voor. De jeuk en het branderige gevoel is erg vervelend. De Manuka honing crème gaat de jeuk tegen en helpt de huid te herstellen. 

Hoe behandel je het eczeem; smeer meerdere malen per dag een dun laagje Actieve Manuka honing crème op de eczeem plekken. De ontstekingsreactie van de huid zal afnemen en de jeuk verminderen. Wanneer het eczeem rustiger wordt, stop niet plotseling met het aanbrengen van de Active Manuka honing crème maar bouw het af tot dagelijks 1x insmeren. Blijft de huid rustig dan kun je overschakelen op de Manuka Magic honing crème als onderhoudscrème. Wanneer het eczeem weer de kop op steekt (bijvoorbeeld in de herfst) gebruik dan weer de Active Manuka honing crème totdat de huid weer kalmeert en geneest. 
Meer informatie over eczeem en behandeling.

Zeer moeilijk genezende wonden, zoals doorligwonden:
Hierbij wordt de wond eerst behandeld met pure active manuka honing met een hoog UMF percentage. (wounddressing) 
Is de wond dicht, dan kun je overstappen op de Active Manuka honing crème om de nieuwe huid te beschermen, soepel te houden en verdere genezing te ondersteunen. 

Ben je allergisch voor zoete amandelolie? (bestanddeel van de Active Manuka honing crème)
Bij een allergische reactie voor zoete amandelolie kan de Manuka Magic cream worden ingezet bij eczeem. Deze crème bevat geen zoete amandelolie. De samenstelling van deze crème is ook anders, zij bevat 12,5% medicinale active manuka honing ten opzichte van de Active Manuka honing crème. Daarom wordt de Magic vaak gebruikt als onderhoudscrème wanneer het eczeem of de psoriasis wat rustiger is.
Om een uitbraak van heftig eczeem aan te pakken, kan de Magic worden gemengd met een drupje Meloderm (medicinale Active Manuka honing UMF 15+ in een tube). Hierdoor krijg je weer een hogere concentratie van de Active Manuka honing in de crème, wat het huidherstel stimuleert.Hoe behandel je voetschimmel /  kalknagels; De combinatie van pure Manuka olie en Active Manuka Honey Cream is effectief in het bestrijden van schimmelinfecties zoals ringworm en 'kalknagels' (voetschimmel.) Bij het behandelen van voetschimmels vergt het echter een aantal maanden voordat de schimmelinfectie volledig is verdwenen. Hoe lang je moet behandelen is afhankelijk van de ernst van de schimmelinfectie. Voor meer informatie: huidschimmelinfecties

* 79% van onze klanten bestelden ook;  Manuka Magic Cream

Ingrediënten Actieve Manuka Honing Crème: Aqua (Water), Leptospermum Scoparium Mels (UMF® 15+ Manuka Honey), Cetearyl Alcohol and Cetearyl Glucoside (Montanov™ 68), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Prunus Armeniaca (Apricot) kernel oil, Sesamum Indicum (Sesame) seed oil, Cera Alba (Beeswax), Calendula Officinalis (Calendula) oil, Gluconolactone and Sodium Benzoate and Calcium Gluconate (Geogard Ultra™), Leptospermum Scoparium (East Cape Manuka) oil, Tocopherol (Vitamin E)
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 243
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Fijne actie, ik ben tegen verspilling en zit krap bij kas. (student :-) ) Dus superfijn dat je een 2e gratis krijgt. Heb veel last van eczeem, vooral tijdens stress (tentamens...) De Manuka honing crème helpt erg goed.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code