Top

Placenta and Manuka honey cream (New life)

  • Placenta and Manuka honey cream (New life)
  • Placenta and Manuka honey cream (New life)
  • Placenta and Manuka honey cream (New life)
rating 5
(5 / 1 Reviews)
22,00

Deze hoogwaardige en effectieve huidverzorgingscrème is uitgebalanceerd samengesteld met een extract van pure Nieuw-Zeelandse schapen-placenta, pure natuurlijke oliën van avocado en zoete amandel, Manuka olie en Active Manuka Honey UMF® (actieve manuka honing.) Door een speciale bewerking van de placenta, is deze hormoonvrij. 
De placenta-crème is heilzaam bij de meest uiteenlopende huidproblemen. De crème is niet vettig en wordt gemakkelijk door de huid geabsorbeerd. De unieke samenstelling van de manuka placenta crème zorgt voor intensieve hydratatie. Het stimuleert de doorbloeding van de huid, zorgt voor versteviging en helpt de tekenen van het ouder worden (rimpels) te verminderen.
De placenta crème is tevens zeer geschikt voor het behandelen van littekens en littekenweefsel. Door dagelijks meerdere malen de huid zachtjes met de manuka placenta crème te masseren houd je de huid soepel. Tevens helpt het de littekens te vervagen.
Ook littekens die ontstaan zijn na het oplopen van brandwonden (wanneer deze dicht zijn) kunnen goed verzorgd worden met de manuka placenta crème.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 23
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Ina G. (09-01-2018) rating 5 Aan een operatie had ik stug littekenweefsel overgehouden. Ik heb op aanraden van een vriendin meerdere keren per dag de placenta crème op het litteken ingemasseerd. Na een poosje werd de huid soepeler, voelde beter aan. Het litteken lijkt nu zelfs iets te gaan vervagen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over