Top

Bees Wrap bijenwasdoeken

Bee's Wrap achtergrondinformatie en gebruik
Materiaal:
Deze  Bees Wrap bijenwasdoeken zijn gemaakt van biologische katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. (door de antiseptische eigenschappen blijven de verpakte etenswaren langer goed)  Het is een duurzaam alternatief voor plastic zakjes en aluminium folie en een praktische oplossing voor het verpakken van etenswaren. 
Kortom, een gezonde en natuurlijke verpakking voor je voedsel. 
Formaat en print:                                                
De bijenwasdoeken zijn verschillende maten en prints verkrijgbaar.
Small; 17,5 cm x 20 cm is handig om kleine bakjes en schaaltjes af te dekken, of een aangesneden komkommer.
Medium;  25 cm x 27 cm past over de meeste schaaltjes en kommetjes en geschikt voor het verpakken van groente en een stukje kaas.
Large; 33 cm x 35 cm is praktisch voor de grotere schalen, voor het verpakken een stuk kaas en kool of om je lunchpakket in mee te nemen.

Hoe werkt het:
Door de warmte en de druk van je handen vormt de Bee’s Wrap zich om het te verpakken product en zorgt daardoor dat het afgesloten wordt. De Bee's wrap koelt binnen een paar seconden af en blijft dan gesloten. 


Schoonmaken Bee's wrap:
De Bee's Wrap is gemakkelijk te reinigen door schoon te vegen met een nat doekje met koud water of afspoelen met koud water. Wanneer echt nodig, reinig dan met een milde zeep. Gebruik geen warm water, want daar gaat de bijenwas op reageren (smelten.) Hang de Bee's Wrap op om te drogen en de Bee’s Wrap is weer inzetbaar voor het volgende gebruik!
Laat de Bee's wrap aan de lucht drogen en leg het opgerold of plat weg. 

Bee's Wrap Bread. (bijenwasdoek extra large 43 x 58 cm )
Bee's Wrap Bread.  (bijenwasdoek extra large 43 x 58 cm )
De Bee’s wrap bread (extra large) is met het formaat 43 x 58 cm speciaal gemaakt voor het verpakken van brood en het afdekken van grotere schalen. Een duurzaam alternatief voor al die plastic zakjes, plastic folie en aluminium folie.
€ 18,50
Bee's Wrap Large (bijenwasdoek) 33cm x 35 cm
Bee's Wrap Large  (bijenwasdoek)  33cm x 35 cm
Bees Wrap Large is 33 cm x 35 cm en ideaal om een groot stuk kaas en groente (bijvoorbeeld kool) in te verpakken.Je boterhammen of lunchpakketje kan je hier natuurlijk ook in meenemen. Een duurzaam alternatief voor al die plastic zakjes, plastic folie en aluminium folie.
€ 9,00
Bees Wrap bijenwasdoeken