Top

RotterZwam Growkit & broed voor de oesterzwam

Bij Manuka huidverzorgingsproducten hechten we veel waarde aan het milieu en proberen bij te dragen aan een circulaire economie. Waar mogelijk proberen we producten opnieuw te gebruiken. Nieuwe initiatieven in Nederland zoals de RotterZwam-growkit dragen wij een warm hart toe. Daarom heeft Manuka huidverzorgingsproducten een aantal duurzame producten toegevoegd aan het assortiment.

De RotterZwam-Growkit heeft op zich niets te maken met de Manuka honing huidverzorgingsproducten, maar alles met onze liefde voor de natuur en puur en gezond eten. Bijna ieder huishouden (of de buren) beschikken over koffiedrap dat tot nu meestal in de Kliko verdwijnt of misschien heel soms in de moestuin. Dit koffiedrap blijkt een krachtige voedingsbodem voor het kweken van oesterzwammen.
Langs deze weg hopen wij onze klanten van Manuka huidverzorgingsproducten ook enthousiast te maken voor het thuis kweken van oesterzwammen met de RotterZwam-growkit.

De RotterZwam Growkit kunnen wij naar je opsturen, maar wil je geen verzendkosten kom de growkit dan zelf bij ons ophalen. Adres: De Steeg 3, 4458 AD 's-Heer Arendskerke. (wel even vooraf bellen of mailen)      Van afvalreductie tot voedselproductie!