Top

Acne verzorgingspakket met Facial Cleanser, voordeelverpakking

10% Korting
  • Acne verzorgingspakket met Facial Cleanser, voordeelverpakking
rating 5
(5 / 3 Reviews)
€ 63,50
57,00

Verzorging van de acne (huid) met UMF Actieve Manuka honing UMF 15+. 

Het hebben van acne is onprettig. Gelukkig kun je de acnehuid effectief en op een natuurlijke basis met Manuka honing en Manuka olie verzorgen. 
Waarom je huid verzorgen met natuurlijke producten?
Veel reguliere middelen die worden aangeboden om acne aan te pakken, bevatten bestanddelen die niet goed zijn voor de huid. Vaak zie je op korte termijn enig effect, maar op de langere termijn bieden deze producten geen oplossing voor de acnehuid.  Producten met Nieuw Zeelandse Manuka olie en Active Manuka Honey UMF 15+, zijn zeer effectief om acne op een natuurlijke manier te behandelen. Active Manuka Honey werkt ontstekingsremmend, zorgt voor een goede vochtbalans en bevordert het genezingsproces van de huid.  

 

Het verzorgingspakket bestaat uit; 

1 tube Facial Cleanser

1 tube Active Clear Creme
1 flesje (10 ml) Manuka olie 100%. 

Ben je op zoek naar een fijne verzorgingscrème als aanvulling op het acne huidverzorgingspakket? 
Simply Sensitive is een hypoallergene crème die speciaal is samengesteld voor de meest gevoelige huid.


Ingrediënten Facial Cleanser (gezichtsreinigings crème);
Active UMF® Manuka Honey 12+, Chamomile Extract, Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Beeswax, white clay, Distilled Water, Sologum Tara, Gum, Natural Fragrance, Montanov 68(cetearyl alcohol and glucoside)* meer info

Ingrediënten Active Clear Cream
: Distilled Water, Active UMF® Manuka Honey UMF 15+, Lanette Wax, Apricot Kernel, Sweet Almond, Tocopherol and Sesame Oils, Rose Water, Beeswax, Preservative, Calendula Extract, Manuka Oil and Chamomile Extract. Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 29
Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Karin (17-11-2017) rating 5 Onlangs is mijn puberende zoon zijn huid dagelijks gaan verzorgen met de gezichtsreiniger, Acnecrème en de olie. Nu zie nu al verbetering van de huid, wat hem ook motiveert om zijn huid goed te verzorgen. Fijne producten, ook voor pubers.

Sandra Zinke (30-10-2017) rating 5 Over de hele acne Manuka honing verzorgingpakket
• Manuka olie 100%:
Zuivere Manuka olie 100%. Deze olie is zo zuiver dat je absoluut niet ermee moet knoeien! Pas op, gebruik een klein beetje van de olie, de werking is fenomenaal, zo enorm krachtig!!! Ik heb nog niet eerder met zo'n zuiver product te maken gehad. Ik gebruik het naast de verzorging van acne ook voor meerdere toepassingen om te desinfecteren. Zo'n krachtig product, maar t.a.v. het gebruik is voorzichtigheid geboden.
• Manuka facial wash:
Fijne zachte gezichts reinigingscrème voor de behandeling acne van mijn puberende zoon. Hiervoor ging ik met hem naar een medisch huidspecialist voor een dieptereiniging, maar in combinatie met de andere Manuka honing
acne verzorgings-producten, houdt hij nu zelfstandig zijn acne prima onder controle.
• Active Manuka Clear crème:
Na de facial wash (naspoelen) en met de Manuka olie de puistjes aanstippen, gebruik je de active clear crème.
De producten ervoor drogen je huid iets uit, maar door de active clear crème , geef je je huid rust en balans. Het is een wat vollere voedende crème. Ook zijn de littekens zichtbaar verdwenen.
Hiervoor ging ik met mijn zoon naar een medisch huidspecialist voor een dieptereiniging, maar in combinatie met de andere acne-set-producten
- houd hij nu zelfstandig - zijn acne prima onder controle. Beoordeling 5*****

Brigitte van B. (08-03-2016) rating 5 Eindelijk prettige producten op een natuurlijke basis gevonden. Ik had al zoveel geprobeerd maar niets hielp mijn acnehuid te verbeteren. Aan het begin was ik wat sceptisch over huidverzorging met manuka honing, maar nu wil ik niets anders meer. Mijn huid is veel rustiger en begint er al na 2 weken een stuk beter uit te zien.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over