Top

Acne verzorgingspakket (gezichtsreiniger, manuka olie en acnecrème) meest effectieve aanpak van de acnehuid

21% Korting
  • Acne verzorgingspakket (gezichtsreiniger, manuka olie en acnecrème) meest effectieve aanpak van de acnehuid
rating 5
(5 / 8 Reviews)
€ 63,50
50,00


Pak acne nu effectief aan met het manuka honing acne verzorgingspakket van The Honey Collection! 

Voor de verzorging van de acne (huid) gebruik je deze natuurlijke producten met UMF Actieve Manuka honing UMF 15+ en East Cape Manuka olie. 

Het hebben van acne is onprettig. Gelukkig kun je de acnehuid effectief en op een natuurlijke basis met Manuka honing en Manuka olie verzorgen. 
Waarom je huid verzorgen met natuurlijke producten?
Veel reguliere middelen die worden aangeboden om acne aan te pakken, bevatten bestanddelen die niet goed zijn voor de huid. Vaak zie je op korte termijn enig effect, maar op de langere termijn bieden deze producten geen oplossing voor de acnehuid.  Producten met Nieuw Zeelandse Manuka olie en Active Manuka Honey UMF 15+, zijn zeer effectief om acne op een natuurlijke manier te behandelen. Active Manuka Honey werkt ontstekingsremmend, zorgt voor een goede vochtbalans en bevordert het genezingsproces van de huid.  

 

Het verzorgingspakket bestaat uit; 

1 tube Facial Cleanser, gezichtsreiniger

1 tube Active Clear Crème
1 flesje (10 ml) Manuka olie 100%. 

Sale: 1+1 gratis. De 'best before date' van de Active Clear staat op juni/juli 2020. De regelgeving in Nieuw Zeeland is zeer streng. De houdbaarheidsperiode komt voort uit algemene voorschriften en is hierdoor veel korter dan de daadwerkelijke houdbaarheidsperiode. 
De crèmes zijn dan dus nog van prima kwaliteit en kunnen zeker nog een jaar worden gebruikt. Om verspilling tegen te gaan, krijgen onze klanten bij aankoop van een tube, de 2e gratis.

Ben je op zoek naar een fijne verzorgingscrème als aanvulling op het acne huidverzorgingspakket? 
Simply Sensitive is een hypoallergene crème die speciaal is samengesteld voor de meest gevoelige huid.


Ingrediënten Facial Cleanser (gezichtsreinigings crème);
Active UMF® Manuka Honey 12+, Chamomile Extract, Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Beeswax, white clay, Distilled Water, Sologum Tara, Gum, Natural Fragrance, Montanov 68(cetearyl alcohol and glucoside)* meer info

Ingrediënten Active Clear Cream
: Distilled Water, Active UMF® Manuka Honey UMF 15+, Lanette Wax, Apricot Kernel, Sweet Almond, Tocopherol and Sesame Oils, Rose Water, Beeswax, Preservative, Calendula Extract, Manuka Oil and Chamomile Extract. Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 49
Reviews (8)
rating 5 (5 / 8 Reviews)

rating 5 Het heeft even geduurd voordat mijn zoon producten wilde gaan gebruiken voor zijn acne. Pakket besteld en nu hij een week bezig is ziet hij een goed resultaat. Is gemotiveerd om zijn jeugdpuistjes 's morgens en 's avonds te verzorgen. Ik ben ook verbaasd over hoe goed zijn huid er nu al uit begint te zien.

rating 5 Super tevreden! Zoveel producten geprobeerd maar vaak werd de acne zelfs erger of kreeg ik uitslag. Nu een week bezig met de Manuka producten en mijn huid is al veel rustiger en minder puistjes. Service en persoonlijk advies is ook boven verwachting.

rating 5 Onze zoon heeft al lange tijd last van acne. Hij wilde eerst niets van crèmes weten, door zijn hoogsensitiviteit verdraagt hij niets op zijn huid. Dit pakket had ik besteld en vindt hij prima. Gebruikt het nu dagelijks en zijn huid knapt op.

rating 5 Al veel crèmes geprobeerd. Soms zelfs allergische reacties wat heel vervelend was. Via vriendin deze Manuka producten leren kennen. Top. Mijn gezicht en plekken op borst zijn weer rustig en de huid ziet er veel beter uit. De combinatie van de gezichtsreiniger, de manuka olie en de verzorgende acnecrème werkt goed. Ook heel fijn is het persoonlijke advies!

rating 5 Mijn puberdochter heeft zolang getobt met haar huid, veel acne. Veel producten geprobeerd, veel geld eraan besteed maar zonder resultaat. Met de Manuka crèmes knapt haar huid al heel snel op. Super, fijne producten en weer een blije dochter. Kan deze facial cleanser, de active clear crème en de manuka olie iedereen aanraden.

rating 5 Onlangs is mijn puberende zoon zijn huid dagelijks gaan verzorgen met de gezichtsreiniger, Acnecrème en de olie. Nu zie nu al verbetering van de huid, wat hem ook motiveert om zijn huid goed te verzorgen. Fijne producten, ook voor pubers.

rating 5 Over de hele acne Manuka honing verzorgingpakket
• Manuka olie 100%:
Zuivere Manuka olie 100%. Deze olie is zo zuiver dat je absoluut niet ermee moet knoeien! Pas op, gebruik een klein beetje van de olie, de werking is fenomenaal, zo enorm krachtig!!! Ik heb nog niet eerder met zo'n zuiver product te maken gehad. Ik gebruik het naast de verzorging van acne ook voor meerdere toepassingen om te desinfecteren. Zo'n krachtig product, maar t.a.v. het gebruik is voorzichtigheid geboden.
• Manuka facial wash:
Fijne zachte gezichts reinigingscrème voor de behandeling acne van mijn puberende zoon. Hiervoor ging ik met hem naar een medisch huidspecialist voor een dieptereiniging, maar in combinatie met de andere Manuka honing
acne verzorgings-producten, houdt hij nu zelfstandig zijn acne prima onder controle.
• Active Manuka Clear crème:
Na de facial wash (naspoelen) en met de Manuka olie de puistjes aanstippen, gebruik je de active clear crème.
De producten ervoor drogen je huid iets uit, maar door de active clear crème , geef je je huid rust en balans. Het is een wat vollere voedende crème. Ook zijn de littekens zichtbaar verdwenen.
Hiervoor ging ik met mijn zoon naar een medisch huidspecialist voor een dieptereiniging, maar in combinatie met de andere acne-set-producten
- houd hij nu zelfstandig - zijn acne prima onder controle. Beoordeling 5*****

rating 5 Eindelijk prettige producten op een natuurlijke basis gevonden. Ik had al zoveel geprobeerd maar niets hielp mijn acnehuid te verbeteren. Aan het begin was ik wat sceptisch over huidverzorging met manuka honing, maar nu wil ik niets anders meer. Mijn huid is veel rustiger en begint er al na 2 weken een stuk beter uit te zien.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code