Top

Active Manuka Honing UMF 10+ (500 gram) Grieperig? Ondersteun je weerstand!

  • Active Manuka Honing UMF 10+ (500 gram) Grieperig? Ondersteun je weerstand!
rating 5
(5 / 1 Reviews)
57,50

Weerstand
Een slechte weerstand en daardoor snel verkouden en griep? Deze gecertificeerde Actieve Manuka honing UMF 10+ is ideaal om je weerstand te ondersteunen en je immuunsysteem te stimuleren.

Actieve UMF Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. Deze gecertificeerde Manuka honing is ideaal om je weerstand te ondersteunen en je immuunsysteem te stimuleren.
De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks meerdere malen worden ingenomen. Active UMF Manuka honey heeft een heilzame werking bij; 

- verkoudheid en keelklachten 

- spijsverteringsproblemen  

- maag en darmklachten 
- mondwondjes en aften
- huidproblemen (eczeem, psoriasis, acne) maar ook bij waterwratjes

- draagt bij aan een betere weerstand.  

 

De dosering en de sterkte van de Actieve UMF Manuka Honing is afhankelijk van het soort klachten dat u heeft.   

 
De Actieve Manuka honing UMG 10+ is verder zeer effectief bij de verzorging van de eczeem huid, moeilijk genezende wonden, verzorging van ontstoken oogleden.


Heeft u behoefte aan meer informatie over de specifieke toepassingen van Active UMF Manuka Honey, dan kunt u telefonisch of via het contactformulier contact met onze Manuka Coach  opnemen. Wij geven u graag een persoonlijk advies.



Product is tijdelijk niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Sandra Zinke (30-10-2017) rating 5 Alle producten (the Honey Collection) van Elisabeth van Manuka-huidverzorging zijn natuurzuiver en daarom van hoogwaardige kwaliteit.
De pure kwaliteit wordt met name gewaarborgd, doordat Elisabeth je grondig van alle noodzakelijke informatie voorziet (zelfs meerdere malen als je erom vraagt).
Mede door deze service kan ik gerichter de producten uitkiezen die voor mij van toepassing zijn. Er zijn zoveel verschillen in de werking van de natuurzuivere Active Manuka honing en medicinale Manuka crèmes. Toen ik van haar de Active Manuka honing UMF 15+ ontving, hing ik al meteen aan de telefoon voor een volgende levering. Deze honing is zo zuiver, de desinfecterende werking gaat direct in werking in je lichaam. Een wondermiddel voor het versterken van je immuunsysteem.
Ik heb meteen een halfjaarlijkse grote bestelling geplaatst. Dankzij Manuka honing kan ik mijn medicijnen voor de maanden met een R, vervangen. Tevens is de service werkelijk tot in de puntjes geregeld. Snelle levering.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over