Top

Bachbloesem remedie voor (huis)dieren, op maat samengesteld. (2x 30 ml)

  • Bachbloesem remedie voor (huis)dieren, op maat samengesteld. (2x 30 ml)
25,00

Bachbloesem remedie

Ook onze huisdieren (honden en katten) kunnen allerlei problemen hebben. Denk aan angsten of ongewenst gedrag. Bachbloesems kunnen je huisdier op een natuurlijke manier helpen en ondersteunen.  
Vanuit onze liefde voor dieren, holistische kijk op genezing en om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we nu samen met gediplomeerd Bach Bloesem consulente Maureen Mayr. Op basis van een telefonisch consult wordt de Bach Bloesem Remedie op maat samen gesteld voor uw huisdier. 

Het gebruik van een Bach Bloesem Remedie is 100% veilig voor uw huisdier. De druppels zijn gemakkelijk te doseren, kunnen gecombineerd worden met andere medicatie en er zijn geen bijwerkingen.

Hoe vaak geef je de druppels?
4 maal per dag 4 druppels verspreid over de dag.
De druppels kun je in de wangzak van de hond druppelen. Bij de poes is dat wat lastiger, maar de druppels kunnen door eten en drinken en via de eigen handen op de vacht gestreeld worden.

Hoeveel heb je nodig?
Met 1 flesje doe je ongeveer 3 weken. Soms merk je al resultaat na een aantal dagen, soms duurt het wat langer. Dit is afhankelijk van de ernst van de klacht, maar ook van de duur. Een probleem wat al langer bestaat, heeft meer tijd nodig om te herstellen. Daarom bestaat 1 bestelling standaard uit 2 flesjes met dezelfde samenstelling, zodat het voldoende is voor 6 weken. Bach Bloesem Remedies stimuleren het zelf genezend vermogen van uw dier van binnen uit, wat meer tijd kost dan een symptoom bestrijden of onderdrukken met een synthetisch middel. Het gebruik vraagt dus wat geduld.

 Waarom Bach bloesem remedies van Manuka, made by Maureen?

  • persoonlijk contact en gedegen advies
  • hoge kwaliteit
  • de remedie wordt op maat samengesteld
  • snelle en goede resultaten
  • een uitstekende prijs- en  kwaliteitsverhouding
  • follow-up contact; na 4 weken telefonisch contact ter evaluatie

Bel of App voor meer informatie over de Bachremedies voor uw huisdier: 06  43263699
Niet bereikbaar? Spreek dan s.v.p. uw telefoonnummer in óf stuur een email naar: veldiep@gmail.com

 

 


 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code