Top

Tandenborstel bamboe Hydrophil (blue)

  • Tandenborstel bamboe Hydrophil (blue)
  • Tandenborstel bamboe Hydrophil (blue)
rating 5
(5 / 1 Reviews)
4,00

Bamboe soft tandenborstel Hydrophil, kleur Blue

De tandenborstels van Hydrophil hebben een handvat van 100% bamboe wat biologisch afbreekbaar is. 
Elke duurzame tandenborstel is verpakt in een milieuvriendelijke verpakking van gerecycled karton. De borstels zijn waterneutraal, vegan en eerlijk geproduceerd. Door tanden te poetsen met deze tandenborstel, doe je dus 2 tot 3x per dag meteen iets goeds voor ons milieu!

De medium-zachte haren van de tandenborstels zijn plantaardig. Ze worden gemaakt van wonderboom olie en zijn uiteraard BPA-vrij. Dit is de perfecte mix voor een grondige reiniging van de tanden en bescherming van jouw tandvlees. 

Weetje: Hydrophil betekent 'liefde voor water' in het Grieks. Het is onacceptabel dat nog steeds 780 miljoen mensen geen toegang hebben tot (schoon) drinkwater. Mede door jouw aankoop van een Hydrophil tandenborstel draag je bij aan een betere wereld! 10% van de winst die Hydrophil op de bamboe tandenborstels maakt, gaat naar Viva con Agua. Dit is  organisatie die zich ervoor inzet dat alle mensen wereldwijd toegang tot schoon drinkwater hebben.


Als je de tandenborstel gaat vervangen kun je de kop er eenvoudig vanaf breken. De kop kan bij het gewone afval, de steel kan gecomposteerd worden.
Deze bamboe tandenborstel is ook verkrijgbaar in naturel.

Wist je dat er ook wattenstaafjes van Hydrophil zijn met bamboe en biologisch katoen? 


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

André (15-01-2018) rating 5 Fijne bamboe tandenborstel die goed in de hand ligt. Ook heel tevreden over de Manuka crèmes en de service en adviezen van Manuka huidverzorging.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code