Top

Manuka SALE

Acnecrème Active Clear Cream met Manuka honing, de oplossing voor acne, 1+1 gratis
Acnecrème Active Clear Cream met Manuka honing, de oplossing voor acne, 1+1 gratis
Acne? Van alles geprobeerd en ben jij op zoek naar goede producten voor acneverzorging? Acnecrème Active Clear cream van the Honey Collection met Active Manuka honing helpt de huid gronding te reinigen, te herstellen en littekens te vervagen. Volledig op natuurlijke basis met krachtige ingrediënten uit de Nieuw Zeelandse natuur. Dé effectieve en natuurlijke acneverzorging.

Sale: 1+1 gratis. De 'best before date' van de Active Clear staat op juni/juli 2020. De regelgeving in Nieuw Zeeland is zeer streng. De houdbaarheidsperiode komt voort uit algemene voorschriften en is hierdoor veel korter dan de daadwerkelijke houdbaarheidsperiode. 
De crèmes zijn dan dus nog van prima kwaliteit en kunnen zeker nog een jaar worden gebruikt. Om verspilling tegen te gaan, krijgen onze klanten bij aankoop van een tube, de 2e gratis.
€ 21,50
Active Manuka Honing crème voor huidherstel bij eczeem, psoriasis, schimmelinfecties. Sale1+1 gratis
Active Manuka Honing crème voor huidherstel bij eczeem, psoriasis, schimmelinfecties. Sale1+1 gratis
Uw eerste hulp/rescue crème met Manuka honing in een tube! Onmisbaar bij de natuurlijke behandeling van diverse huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, schimmelinfecties,kalknagels, koortslip, insectenbeten en allergische reacties door de processierups. Deze crème is ook geschikt voor het verzorgen van luieruitslag en de (geïrriteerde) kinderhuid.

Sale: 1+1 gratis. De 'best before date' van de Active Manuka honey cream staat op juni
2020. De regelgeving in Nieuw Zeeland is zeer streng. De houdbaarheidsperiode komt voort uit algemene voorschriften en is hierdoor veel korter dan de daadwerkelijke houdbaarheidsperiode. 
De crèmes zijn dan dus nog van prima kwaliteit en kunnen zeker nog een jaar worden gebruikt. Om verspilling tegen te gaan bieden we onze klanten bij aankoop van 1 tube, de 2e gratis aan.
€ 21,50