Top

ECO & DUURZAAM MANUKA

Bij Manuka huidverzorgingsproducten hechten we veel waarde aan het milieu, eerlijke arbeidsomstandigheden en proberen bij te dragen aan een circulaire economie. We maken zoveel mogelijk gebruik van gebruikte dozen en vulmateriaal voor verpakking en het versturen van onze producten. Huidverzorgende Manuka honing crèmes die tegen de houdbaarheidsdatum lopen, maar nog prima van kwaliteit zijn, schenken wij aan mensen die het financieel niet breed hebben.

Daarnaast heeft Manuka huidverzorgingsproducten een aantal duurzame producten toegevoegd aan het Manuka assortiment om de afvalproductie in het huishouden te reduceren.

Voor de persoonlijke verzorging:
* uitwasbare Make-up pads van biologisch katoen
* wattenstaafjes van bamboe met biologisch katoen
* bamboe tandenborstels

Voor het verpakken van voedsel:

De Bee's Wrap is het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie. Ideaal voor het verpakken van voedsel.

De Vejibag voor het opbergen van groente en de broodzak van Bag-again hebben wij met trots in december 2017 aan ons duurzame assortiment toegevoegd.

Nieuwe initiatieven in Nederland zoals de RotterZwam-growkit dragen wij een warm hart toe.


De RotterZwam-Growkit heeft niets te maken met de Manuka honing huidverzorgingsproducten, maar wel met onze liefde voor de natuur en puur en gezond eten. Bijna ieder huishouden (of de buren) beschikken over koffiedrap dat tot nu meestal in de Kliko verdwijnt of misschien heel soms in de moestuin. Dit koffiedrap blijkt een krachtige voedingsbodem voor het kweken van oesterzwammen.
Langs deze weg hopen wij onze klanten van Manuka huidverzorgingsproducten ook enthousiast te maken voor het thuis kweken van oesterzwammen met de RotterZwam-growkit. Tevens zijn wij het fysieke verkooppunt voor de provincie Zeeland.

Wil je besparen op de verzendkosten? Bestel dan samen met je buren, familie of vrienden. Of kom de RotterZwam Growkit, Bee's Wrap, Vejibags, Bag again en alle Manuka producten gezellig zelf bij ons ophalen. (wel even vooraf bellen of mailen)
Adres: De Steeg 3  4458 AD 's-Heer Arendskerke.

Van afvalreductie tot voedselproductie!
Vejibag LONG BAG 27,9 x 43,2 cm

Vejibag LONG BAG 27,9 x 43,2 cm

€ 25,95