Top

Collagencream (Timeless Beauty), voedt en verstevigt de huid (Vegan met plantaardig collageen)

  • Collagencream (Timeless Beauty), voedt en verstevigt de huid (Vegan met plantaardig collageen)
22,00

Deze revitaliserende collageen crème Timeless Beauty op volledig plantaardige basis helpt om de zichtbare tekenen van de ouder wordende huid te verminderen, voedt en herstelt de huid. Deze lichte collageen crème is geschikt als dag en/of nachtcrème en als basis voor make-up.
De natuurlijke collageen(Natto gum) wordt gewonnen uit  gefermenteerde biologische soyabonen en geschikt voor vegetariërs. 

De collageencrème draagt bij aan de vochtbalans van de huid en onderhoudt de elasticiteit, waardoor rimpels verminderen. Je gezichtshuid krijgt een stralende en gezonde glans.
Het huidverouderingsproces speelt zich voornamelijk af in het bindweefsel van de lederhuid, 70% van het weefsel bestaat uit collageen. Jong bindweefsel is voornamelijk opgebouwd uit flexibel (losse) collageen. Het zorgt voor een elastisch bindweefsel, dat een goede wateropnamecapaciteit heeft. Het gehalte van het losse collageen vermindert naar mate men ouder wordt, vooral door voortdurende blootstelling aan licht. De veroudering leidt tot niet-elastisch bindweefsel, dat onvoldoende water op kan nemen. De effecten hiervan (rimpels) zien we vooral aan huiddelen die veel aan zonlicht blootgesteld zijn, zoals het gezicht, de hals en de handruggen.

Ingrediënten: water, UMF ® Manuka honing (Leptospermum scoparium mels), cetearyl alcohol^, avocado olie, abrikozenpitolie, cetearyl glucoside^, sleutelbloem olie, bijenwas, vitamine E, Natto gum, glycerine^, natuurlijke parfum/geurstof^, benzyl alcohol* salicylic acid*, sorbic acid*, D-limonene +, Citral+ en geraniol+ 

^ NATURALLY DERIVED INGREDIENTS
* NATURALLY DERIVED PRESERVATIVE
+COMPONENTS OF NATURAL ESSENTIAL OILS

 
Manuka honingActieve Manuka honing
UMF ® Actieve Manuka honing is hoog antibacterieel en bevat mineralen, vitamines en enzymen die bijdragen aan huidherstel. Al deze stoffen vormen samen een ideale omgeving om de huid te laten genezen. De Actieve Manuka honing zorgt voor een natuurlijke barrière tegen bacteriën. 

Natto gumAvocado

*geschikt voor vegetariërs, het   collageen wordt gewonnen uit gefermenteerde soyabonen van biologische komaf.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 8
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@