Top

Dierverzorging Manuka honing(wondcrème)

Manuka honing wordt volop toegepast in huidverzorgingsproducten (crèmes en zalven) voor mensen, maar ook in de dierverzorging worden goede resultaten met Manuka honing crèmes behaald. 

Onze huisdieren hebben soms ook last van een gevoelige huid en huidproblemen en moeilijk genezende wonden. Vaak is er sprake van huidirritatie en jeuk. Voor onze dieren een speciale wondzalf Pet Magic met Actieve Manuka honing ontwikkeld. Door de unieke samenstelling is de werking van de Manuka honing crème kalmerend, verzachtend en helend. 

Pet Magic is een uitgebalanceerde combinatie-crème die effectief is in de verzorging van kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's etc. De Manuka honing wondzalf voor dieren kan worden ingezet bij; snij- en schaafwonden, kloven en zweertjes, allergische reacties, jeuk en huidirritatie.
Tevens blijkt de manuka honing wondzalf voor dieren heel effectief in de bestrijding van hotspot bij honden.


Manuka honing in pure vorm
Manuka honing (Active Manuka honey UMF 10+ of 15+) is in pure vorm ook effectief in de verzorging van (moeilijk genezende) wonden bij (huis)dieren.

Daarnaast kan de Actieve Manuka honing ook worden toegevoegd aan de voeding van de hond en kat om parasitaire infecties zoals wormen te voorkomen.
Na ziekte of een operatie draagt de Manuka honing bij aan een sneller herstel van uw (huis)dier. 


Actieve UMF Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks orden toegevoegd aan de voeding van bijvoorbeeld de hond en kat. Begin met kleine hoeveelheden zodat uw dier kan wennen aan de honingsmaak. (overigens vinden de meeste dieren de honing heerlijk)

Ingrediënten Pet Magic; N.Z. Eastcape Manuka oil , Active Manuka Honey UMF® 15+ (Manuka honing), weegbree extract, calendula extract en vitamine E en A. Door deze unieke samenstelling is de werking van de crème kalmerend, verzachtend en helend. 

Honden, katten en paarden met artrose / stramme gewrichten? Groenlipmossel softcapsules 90 stuks, genoeg voor 3 mnd
Honden, katten en paarden met artrose / stramme gewrichten? Groenlipmossel  softcapsules 90 stuks, genoeg voor 3 mnd
Honden en katten kunnen ook veel last hebben van de gewrichten. Dit kan veroorzaakt worden door aangeboren afwijkingen, door overbelasting, overgewicht of bij ouderdom. 
De groenlip mosselolie van Marlborough Marine Health werkt ontstekingsremmend en heeft positieve effecten op de gewrichten van mens en dier. De vloeibare groenlipmossel olie kan jouw hond of kat ondersteunen om weer soepel te kunnen lopen en springen.
€ 75,00
Manuka Honing UMF 15+; wondverzorging & aanvulling op (rauwe) voeding van honden en katten
Manuka Honing UMF 15+; wondverzorging & aanvulling op (rauwe) voeding van honden en katten
Active Manuka Honey UMF 10+ en UMF 15+ is voor pups en volwassen honden (maar ook katten en kittens) naast een gezonde voeding zeer geschikt om parasitaire infecties zoals wormen te helpen voorkomen.
Actieve manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. Actieve manuka honing is ook zeer effectief bij de verzorging van (moeilijk genezende) wonden.
€ 137,00
Manuka Honing UMF 24+ gecertificeerd (MGO 1122), pot 250 gram krachtig bij maag-/darmproblemen
Manuka Honing UMF 24+ gecertificeerd (MGO 1122), pot 250 gram krachtig bij maag-/darmproblemen
Actieve manuka honing UMF 24+, het vloeibare goud uit Nieuw Zeeland!  Actieve manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. Actieve manuka honing is zuiverend en verzachtend bij keelklachten, effectief bij maag-darmproblemen, ondersteunt het immuunsysteem, stimuleert genezing van moeilijke wonden. Verhoog je weerstand door dagelijks de honing in te nemen, een goede manier om je te beschermen tegen o.a. het griepvirus)
 
Dieren: De Actieve Manuka honing is daarnaast ook zeer effectief bij de verzorging van (moeilijk genezende) wonden. De pure Manuka honing houdt de wond schoon en helpt de huid goed genezen.
€ 97,00
Manuka honing wondcréme Pet Magic voor (huis)dieren.
Manuka honing wondcréme Pet Magic voor (huis)dieren.
Pet Magic is een krachtige helende Manuka honing wondcrème voor onze (huis)dieren. Het is een uitgebalanceerde wondcrème voor dieren met natuurlijke basisolie, de krachtige medicinale Actieve Manuka honing UMF 15+ en East Cape Manuka olie, calendula, kamille,weegbree, tarwekiemolie.
€ 19,95
Manuka honing wondzalf Equine Magic speciaal ontwikkeld voor paarden.
Manuka honing wondzalf Equine Magic speciaal ontwikkeld voor paarden.
Equine Magic voor paarden is een speciaal ontwikkelde effectieve ontsmettende, kalmerende en helende honing wondzalf met Actieve Manuka honing UMF 15+. Geschikt voor behandeling van huidirritatie, zweren, insectenbeten en snij- en schaafwondjes en MOK.
€ 45,00
Manuka Honing, Active manuka honing UMF 10+ (MGO 263+) ondersteunt het immuunsysteem van jouw huisdier
Manuka Honing, Active manuka honing UMF 10+ (MGO 263+) ondersteunt het immuunsysteem van jouw huisdier
Actieve Manuka UMF 10+ gecertificeerde honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. Deze Manuka honing kan voor een optimale weerstand dagelijks worden toegevoegd aan de voeding van de hond en kat.
Voor pups en volwassen honden (maar ook katten) is de Active Manuka Honey UMF 10+ en UMF 15+ naast een gezonde voeding zeer geschikt om parasitaire infecties zoals wormen te helpen voorkomen.
€ 69,00
Meloderm honing gel, 100% medicinale Active Manuka honing UMF 15+ (tube 125 gram)
Meloderm honing gel, 100%  medicinale Active Manuka honing UMF 15+  (tube 125 gram)
Manuka honing gel voor wondverzorging
Meloderm bevat 100% medicinale Nieuw Zeelandse gesteriliseerde Active Manuka honing UMF 16+ (tube 125 gram) Een topper binnen de wondverzorging. Meloderm Manuka honing gel is zeer geschikt voor het verzorgen van brand- en snijwonden, moeilijk genezende en geïnfecteerde wonden en verzorging van de wond na een chirurgische ingreep.
€ 45,00
€ 40,00
Tekentrekker RVS handgemaakt 'by Andor' is effectief en praktisch. Duurzaam geproduceerd door hergebruik van RVS.
Tekentrekker RVS handgemaakt 'by Andor' is effectief en praktisch. Duurzaam geproduceerd door hergebruik van RVS.
Deze tekentrekker is met de hand vervaardigd van hergebruikt RVS. De tekentrekker is compact, stevig, ligt prettig in de hand en onderscheid zich door de bijzondere sierlijke vormgeving van andere tekentangen. Ideaal voor de buitensporter / outdoor fan.
€ 5,00
Tekentrekker RVS, handgemaakt 'by Andor' is effectief en praktisch. Duurzaam geproduceerd door hergebruik van RVS.
Tekentrekker RVS, handgemaakt 'by Andor' is effectief en praktisch. Duurzaam geproduceerd door hergebruik van RVS.
Deze tekentrekker is met de hand vervaardigd van hergebruikt RVS met een sierlijk design. De tekentrekker is compact, stevig, ligt prettig in de hand en onderscheid zich door de bijzondere sierlijke vormgeving van andere tekentangen.  Ideaal voor de buitensporter / outdoor fan.
€ 7,50

Pet Magic is een uitgebalanceerde Manuka honing combinatie-crème die effectief is in de verzorging van kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's etc. De Manuka honing wondzalf voor dieren kan worden ingezet bij; snij- en schaafwonden, kloven en zweertjes, allergische reacties, jeuk en huidirritatie.
Tevens blijkt de manuka honing wondzalf voor dieren heel effectief in de bestrijding van hotspot bij honden.