Top

LoofCo afwas spons 2 stuks, gemaakt van de Loofah plant, 100% biologisch afbreekbaar

  • LoofCo afwas spons 2 stuks, gemaakt van de Loofah plant, 100% biologisch afbreekbaar
6,75

Nieuw in ons duurzame assortiment: Afwas spons van LoofCo handig in gebruik

LoofCo afwas sponzen zijn met de hand gemaakt in Egypte in de Loofah fabriek, echt een stukje vakwerk. Een 100% biologisch afbreekbaar alternatief voor plastic afwas en schuur sponsjes. De Washing-Up Loofah Pad past netjes in de hand en wanneer ondergedompeld in water zwelt deze op tot een zachte, sponsachtige en flexibele pad. 
  • Gaat maanden mee en kan daarna gecomposteerd worden
  • Biologisch afbreekbaar en recycleerbaar alternatief voor plastic schuursponsjes, borstels en sponzen.
  • 100%  plastic vrij en laat geen kleine plasticdeeltjes achter in het water. 
  • Geschikt voor veganisten
  • Handgemaakt in Egypte
Schuurt als de spons droog is.  Hij is zacht genoeg voor anti-aanbak pannen en is soepel genoeg om in bekers te passen. De pad gaat maanden mee en kan, wanneer versleten, worden gecomposteerd. Elke pad heeft een handige katoenen ophang lus. De sponzen zijn afgevlakt om ruimte te besparen tijdens het transport.
 
Hoe gebruik je de Loofah afwas spons?
  • Gebruik in warm water met afwasmiddel, zoals een afwasspons.
  • Om de loofah vers te houden tussen gebruik, knijp het overtollige water eruit, schud eventuele voedseldeeltjes uit en hang de pad op om te drogen aan de katoenen lus.
  • Af en toe in de wasmachine wassen of met de hand om vaker te gebruiken.

Naast onze pure huidverzorgingsproducten willen wij een alternatief te bieden voor massaproductie van allerhandige wegwerpplastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, schuur sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van recycled plastic.
LoofCo-landbouwpraktijken zijn duurzaam en voldoen aan de hoogste milieu normering. Kokosnoot en Loofah zijn beide hernieuwbare grondstoffen die CO2 absorberen als ze groeien.
De kokosvezels en kafjes die overgebleven zijn bij de productie van voer en kokos olieproductie worden gebruikt in plaats van verspild of verbrand.
Alle onderdelen van 
LoofCo-producten zijn 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, behalve de metalen kern van de borstels die kan worden gerecycled. Ook onze kartonnen verpakkingen zijn recyclebaar.
 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code