Top

Bee's Wrap Bread. (bijenwasdoek extra large 43 x 58 cm )

  • Bee's Wrap Bread.  (bijenwasdoek extra large 43 x 58 cm )
  • Bee's Wrap Bread.  (bijenwasdoek extra large 43 x 58 cm )
  • Bee's Wrap Bread.  (bijenwasdoek extra large 43 x 58 cm )
  • Bee's Wrap Bread.  (bijenwasdoek extra large 43 x 58 cm )
18,50

Bee's Wrap achtergrondinformatie en gebruik van de bijenwasdoek. 
De Bee’s wrap bread (extra large) is met het formaat 43 x 58 cm speciaal gemaakt voor het verpakken van brood en het afdekken van grotere schalen. Bee’s wrap kan door de warmte van je handen worden gevormd om het product wat je wilt verpakken en zorgt er daardoor voor dat het wordt afgesloten. Door de bijzondere antiseptische werking van de combinatie van bijenwas, jojoba-olie en boomhars blijft het brood langer heerlijk vers!

Alle  Bee's Wrap bijenwasdoeken zijn gemaakt van biologische katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. (door de antiseptische eigenschappen blijven de verpakte etenswaren langer goed)  Het is een duurzaam alternatief voor plastic zakjes en aluminium folie en een praktische oplossing voor het verpakken van etenswaren. 
Kortom, een gezonde en natuurlijke verpakking voor je voedsel. 

Formaat en print van de Bees Wrap                                               
De bijenwasdoeken zijn verschillende maten en prints verkrijgbaar.
Small; 17,5 cm x 20 cm is handig om kleine bakjes en schaaltjes af te dekken, of een aangesneden komkommer.
Medium;  25 cm x 27 cm past over de meeste schaaltjes en kommetjes en geschikt voor het verpakken van groente en een stukje kaas.
Large; 33 cm x 35 cm is praktisch voor de grotere schalen, voor het verpakken een stuk kaas en kool of om je lunchpakket in mee te nemen.

Hoe werkt het:
Door de warmte en de druk van je handen vormt de Bee’s Wrap zich om het te verpakken product en zorgt daardoor dat het afgesloten wordt. De Bee's wrap koelt binnen een paar seconden af en blijft dan gesloten. 


De Bee's wrap schoonmaken
:

De Bee's Wrap is gemakkelijk te reinigen door schoon te vegen met een nat doekje met koud water of afspoelen met koud water. Wanneer echt nodig, reinig dan met een milde zeep. Gebruik geen warm water, want daar gaat de bijenwas op reageren (smelten.) Hang de Bee's Wrap op om te drogen en de Bee’s Wrap is weer inzetbaar voor het volgende gebruik!
Laat de Bee's wrap aan de lucht drogen en leg het opgerold of plat weg. 


Wil je weten welke Bee's Wrap er allemaal verkrijgbaar zijn? Dit is het hele assortiment.
Manuka huidverzorgingsproducten heeft niet alles op voorraad, heb je interesse in een bepaalde Bee's Wrap? Laat het ons even weten.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code