Top

Duurzaam en #Zero Waste

 Manuka 'Zero Waste' project
Bij Manuka huidverzorgingsproducten houden we van pure en eerlijke producten. We hechten ook grote waarde aan het milieu, eerlijke arbeidsomstandigheden en proberen bij te dragen aan een circulaire economie. Verpakken doen we zoveel mogelijk op een duurzame manier door hergebruik van dozen en vulmateriaal. 
Daarnaast heeft Manuka huidverzorgingsproducten een aantal duurzame producten toegevoegd aan het Manuka assortiment. Hiermee proberen wij bij te dragen aan het reduceren van de afvalproductie in het huishouden en de persoonlijke verzorging.

Voor de persoonlijke verzorging:
* uitwasbare Make-up pads /wattenschijfjes van biologisch katoen
* wattenstaafjes van bamboe met biologisch katoen
* bamboe tandenborstels Hydrophil

Voor het huishouden en het duurzaam verpakken van voedsel; verpakkingsvervangers.
RotterZwam-growkit om zelf oesterzwammen te kweken op koffiedrap. Op zich heeft De RotterZwam-Growkit niets te maken met de Manuka honing huidverzorgingsproducten, maar wel met onze liefde voor de natuur en puur en gezond eten. Voor Zeeland zijn wij het fysieke verkooppunt voor de provincie Zeeland.

Broodzakken van Bag-again, deze zijn gemaakt van biologisch katoen van een soepele kwaliteit. Het brood blijft er lekker vers in en je kan de zak ook invriezen. Een voordeel van het biologische katoen is dat de  zakken vanuit de vriezer binnen een minuut droog zijn.

Bijenwasdoeken / Bee's Wrap:ideaal voor het verpakken en afdekken van voedsel.
De Bee's Wrap is het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie. 

De Vejibag 
groentenzak van biologisch katoen voor het bewaren van groente in de koelkast.

De Stasher bag; voor het duurzaam verpakken van voedsel, maar ook toiletspullen en allerlei  andere items.

Soaplift van bioplastic (maiszetmeel) De Soaplift zorgt ervoor dat je favoriete zeep na gebruik gemakkelijk droogt en daardoor langer mee gaat.

Woon je in de buurt en wil je besparen op de verzendkosten? Bestel dan samen met je buren, familie of vrienden. Of kom de RotterZwam Growkit, Bee's Wrap, Vejibags, Bag again en alle Manuka producten gezellig zelf bij ons ophalen. 

(wel even vooraf bellen of mailen)
Adres: De Steeg 3  4458 AD 's-Heer Arendskerke.