Top

Aanbieding; RotterZwam Growkit, kweek thuis je eigen oesterzwammen duurzaam op koffiedik

  • Aanbieding; RotterZwam Growkit, kweek thuis je eigen oesterzwammen duurzaam op koffiedik
  • Aanbieding; RotterZwam Growkit, kweek thuis je eigen oesterzwammen duurzaam op koffiedik
  • Aanbieding; RotterZwam Growkit, kweek thuis je eigen oesterzwammen duurzaam op koffiedik
FullFullFullFullFull
(4.7 / 3 Reviews)
14,50

Oesterzwammen kweken met de RotterZwam Growkit. Let op voor klanten van de ASN-Bank vanaf 10 maart: 15% korting op de RotterZwam growkit

Nooit meer koffiedik weggooien? Je koffiedik hergebruiken, dat kan! Met de RotterZwam-Growkit kan je zelf in je keuken oesterzwammen kweken. Leuk en leerzaam om dit samen met je kinderen te doen.

De missie van RotterZwam -maar ook van ons- is: Nederlanders worden aanrecht-agrariërs. Koffiedik is een rijke voedingsbodem, de oesterzwam groeit er uitstekend op.

Een enorme koffieleut hoef je echt niet te zijn, want je werkt steeds met kleine hoeveelheden koffiedik. Koffiedik opsparen is daarom niet nodig. Je kunt aan de slag met koffie uit de percolator, snelfiltermaling, senseo-pads en espressomachine. 
Drink je zelf geen koffie, maar houd je wel van oesterzwammen, dan is er vast iemand uit je directe omgeving die zijn of haar koffiedik aan jou schenkt.

Bestel je 2 growkits; dan betaal je € 14,25 per stuk.
In de provincie Zeeland kan je de RotterZwam Growkit natuurlijk ook zelf ophalen bij Manuka huidverzorgingsproducten.
Adres: De Steeg 3 in 's-Heer Arendskerke


Reviews (3)
FullFullFullFullFull (4.7 / 3 Reviews)

Mirella B. (05-01-2018) FullFullFullFullEmpty Met de kinderen de growkit opgestart. Mooi om te zien hoe de schimmellaagjes ontstaan. Iedere dag wordt er in de emmer gespiekt door de kinderen. Het vergt wel heel veel geduld totdat eindelijk de piepkleine paddenstoeltjes zich door de tape drukken.

Doretha Nobel (17-12-2017) FullFullFullFullFull Meerdere RotterZwam Growkits besteld. Snelle levering met een lief persoonlijk kaartje hierbij ontvangen. Eindelijk een goede oplossing voor al mijn koffieprut:-) en leuke Sint cadeautjes.

David Kroger (23-10-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering van Growkit en broed.
Een paar weken geleden de Growkit opgestart. Steeds mooie witte schimmellaag, bijna vol.Ik kan niet wachten tot de zwammen naar buiten kruipen.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten