Top

RotterZwam Growkit, kweek thuis je eigen oesterzwammen duurzaam op koffiedik

  • RotterZwam Growkit, kweek thuis je eigen oesterzwammen duurzaam op koffiedik
  • RotterZwam Growkit, kweek thuis je eigen oesterzwammen duurzaam op koffiedik
  • RotterZwam Growkit, kweek thuis je eigen oesterzwammen duurzaam op koffiedik
rating 5
(4.8 / 4 Reviews)
14,50

Oesterzwammen kweken met de RotterZwam Growkit. Let op voor klanten van de ASN-Bank vanaf 10 maart: 15% korting op de RotterZwam growkit

Bijna ieder huishouden (of de buren) beschikt over koffiedrap of koffiedik dat tot nu meestal in de Kliko verdwijnt of misschien heel soms in de moestuin. Dit koffiedrap blijkt een krachtige voedingsbodem voor het kweken van oesterzwammen. Nooit meer koffiedik weggooien, maar je koffiedik hergebruiken. Met de RotterZwam-Growkit kan je zelf in je keuken oesterzwammen kweken. Leuk en leerzaam om dit samen met je kinderen te doen.
Van afvalreductie naar voedselproductie.

Tip: met je zelf gekweekte oesterzwammen kun je heerlijke omelet of spaghetti à la zwam maken, een paddestoelenrisotto, of een zelfs bitterballen. 

De missie van RotterZwam -maar ook van ons- is: Nederlanders worden aanrecht-agrariërs. Koffiedik is een rijke voedingsbodem, de oesterzwam groeit er uitstekend op.
Langs deze weg hopen wij onze klanten van Manuka huidverzorgingsproducten ook enthousiast te maken voor het thuis kweken van oesterzwammen met de RotterZwam-growkit.

Een enorme koffieleut hoef je echt niet te zijn, want je werkt steeds met kleine hoeveelheden koffiedik. Koffiedik opsparen is daarom niet nodig. Je kunt aan de slag met koffie uit de percolator, snelfiltermaling, senseo-pads en espressomachine. 
Drink je zelf geen koffie, maar houd je wel van oesterzwammen, dan is er vast iemand uit je directe omgeving die zijn of haar koffiedik aan jou schenkt.
  • Een handige gebruiksaanwijzing staat op de wikkel.
  • Inhoud: Grow-emmer & oesterzwammen broed.
  • Bestel je 2 growkits; dan betaal je € 14,25 per stuk.
In de provincie Zeeland kan je de RotterZwam Growkit natuurlijk ook zelf ophalen bij Manuka huidverzorgingsproducten.
Adres: De Steeg 3 in 's-Heer ArendskerkeReviews (4)
rating 5 (4.8 / 4 Reviews)

Jan (23-04-2018) rating 5 paar weken geleden de Growkit opgehaald. De oesterzwammen zijn bijna oogstrijp. Geweldig om je koffiedik opnieuw te kunnen gebruiken.

Mirella B. (05-01-2018) rating 4 Met de kinderen de growkit opgestart. Mooi om te zien hoe de schimmellaagjes ontstaan. Iedere dag wordt er in de emmer gespiekt door de kinderen. Het vergt wel heel veel geduld totdat eindelijk de piepkleine paddenstoeltjes zich door de tape drukken.

Doretha Nobel (17-12-2017) rating 5 Meerdere RotterZwam Growkits besteld. Snelle levering met een lief persoonlijk kaartje hierbij ontvangen. Eindelijk een goede oplossing voor al mijn koffieprut:-) en leuke Sint cadeautjes.

David Kroger (23-10-2017) rating 5 Snelle levering van Growkit en broed.
Een paar weken geleden de Growkit opgestart. Steeds mooie witte schimmellaag, bijna vol.Ik kan niet wachten tot de zwammen naar buiten kruipen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code