Top

Groenlipmossel Omegaflex spier- en gewrichtsgel, Flex-It effectief bij gewrichtsklachten

30% Korting
  • Groenlipmossel Omegaflex spier- en gewrichtsgel, Flex-It effectief bij gewrichtsklachten
rating 5
(4.4 / 5 Reviews)
€ 25,00
17,50

heb jij gewrichtsklachten? Stap voor stap naar soepele gewrichten.  
Gewrichtsklachten zijn een veel voorkomend probleem waarbij er verschillende oorzaken kunnen zijn. (pijnlijke en stijve gewrichten en bepaalde bewegingen kun je moeilijk of niet maken.) 
Vooral 50 plussers en ouderen kampen vaak met toenemende gewrichtsklachten. Dit kan je behoorlijk beperken in het dagelijks leven. Meestal zijn de polsen, knieën of schouders, vingers en tenen de pijnlijke probleemgebieden. Er zijn gelukkig natuurlijke producten die het soepel kunnen bewegen ondersteunen. 

Spier- en gewricht massage gel OmegaFlex® Flex-It
Deze groenlipmosselolie massage gel is een prettig aan te brengen gel die ontstekingsremmend werkt. Smeer de pijnlijke plekken 3 tot 4 maal per dag dun in. 


Voordelen van de groenlipmossel gel voor soepele gewrichten en spieren:
* De groenlipmossel gel is op volledig natuurlijke basis
* wordt snel opgenomen door de huid
* werkt sterk ontstekingsremmend.

Deze groenlipmossel Flex-It spier- en gewrichtsgel, werkt het best in combinatie met de vloeibare Groenlipmossel olie OmegaFlex® GLM softcapsules uit Nieuw Zeeland.  

Vissig...
De massage gel is zeer effectief en ontstekingsremmend. Helaas heeft de gel -nu nog- een 'vissige' geur. De gel is geheel op natuurlijke basis samengesteld en het is nog niet gelukt om de geur van de groenlipmossel te 'verbloemen'
Overigens ervaart niet iedereen de vislucht als storend. Onze ervaring is dat onze klanten de 'vissige geur' voor lief nemen. Zij zijn erg blij dat de massage gel verlichtend werkt.
 
Vind je de geur onaangenaam en wil je toch maximaal van de ontstekingsremmende en verlichtende eigenschappen van deze gel gebruik kunnen maken, wordt aangeraden om de gel na 10 tot 15 minuten af te wassen met lauw water. De werkstoffen zijn dan voldoende in het weefsel getrokken.

Nu kun je de massage gel voordelig uitproberen! Van €25,00 voor € 17,50 

WAARSCHUWING

De OmegaFlex® Massage Gel buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar de massage gel in een koele droge ruimte beneden 25 C. Plaats de tube niet in het zonlicht.
Niet gebruiken bij een allergie voor weekdieren, schaaldieren en vis.
Gebruik de gel ook niet wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft. (er is nog onvoldoende onderzoek gedaan naar mogelijke (bij) effecten.

Meer over de groenlipmossel (greenlippedmussel) 

Hoe wordt de groenlipmossel olie gewonnen:

Het extractieproces van de groenlipmosselolie is bijzonder en zo ontworpen (zonder verhitting) dat alle belangrijke actieve ingrediënten uit de groenlipmossel behouden blijven.

Eigenschappen: 
De vloeibare groenlipmossel olie heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen en wordt beschouwd als een goede ondersteuning bij de behandeling van (pijn)klachten door artrose en artritis en andere aandoeningen veroorzaakt door ontstekingen. Bewegen zonder pijn, laat de vloeibare groenlipmossel olie je hierbij ondersteunen.

Wist je dat?
De vloeibare groenlipmossel is daarnaast een goede bron van onder andere ijzer, chondroïtine en andere glycosaminoglycanes. Deze stoffen dragen bij het behoud en herstel van bindweefsels zoals kraakbeen, pezen en ligamenten. 

De groenlipmossel is een juweel uit de Marlborough Sounds. De Nieuw Zeelandse Greenlippedmussel (Perna canalicus) of groenlipmossel komt uit de schone en ongerepte wateren in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland. Het bedrijf OmegaFlex heeft zijn thuisbasis in Blenheim.

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 8
Reviews (5)
rating 5 (4.4 / 5 Reviews)

rating 4 Heel tevreden over de groenlipmossel softcapsules die ik nu een half jaar gebruik. De groenlipmossel gewrichtsgel erbij gekocht, de visgeur vind ik minder prettig daarom nu 4 sterren. Hoop dat hiervoor een oplossing komt. Over de werking super tevreden, eindelijk veel minder pijn in mijn onderrug en minder stijfheid.

rating 4 Heel tevreden over de werking van de groenlipmossel capsules. Nu ook de Flex-It gel gaan gebruiken. Moet wennen aan de visgeur, maar het verlicht. Ik was zoals geadviseerd na een kwartier mijn huid met zeep zodat je de geur absoluut niet meer ruikt. De gel werkt wel super verlichtend.

rating 5 Door artrose in mijn grote teengewricht kon ik niet meer squashen en moest stoppen met hardlopen. Volgens de huisarts was pijnbestrijding de enige optie. Voor mij een onbevredigend antwoord. Via onze zakenrelaties in Nieuw Zeeland was het mogelijk om de meest zuivere groenlip mosselolie capsules in te kopen. Na een week of 4, verdwenen de pijnscheuten en werd de pijn in mijn teengewricht beduidend minder. Na 2 maanden is de beweeglijkheid terug en kan ik mijn voet weer goed afrollen bij het lopen. Opnieuw heel gelukkig met een natuurproduct.

rating 5 2 jaar geleden had ik een blessure opgelopen in mijn schouder opgelopen die niet overging. Volgens huisarts was het artrose. Fysio gehad met de pijn bleef. Ik gebruik nu 3 maanden de groenlip mosselolie capsules en kan weer pijnloos op mijn schouder liggen en mijn arm optillen. Mijn vrouw had de capsules met groenlip mosselolie besteld. Ik was sceptisch hierover, maar na 3 weken merkte ik al een groot verschil en kan nu mijn schouder weer goed en pijnloos bewegen

rating 4 Sinds 2 weken gebruik ik de groenlipmossel capsules. Ik heb veel last van pijnklachten in de schouders en heupen. De pijn is nu na de startkuur van 10 dagen al veel minder en het bewegen gaat beter. Ik verwacht dat het over een paar weken nog beter zal gaan.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code