Top

Groenlipmossel, OmegaFlex soft capsule 90 stuks voor 3 mnd. Voor soepele gewrichten

  • Groenlipmossel, OmegaFlex soft capsule 90 stuks voor 3 mnd. Voor soepele gewrichten
  • Groenlipmossel, OmegaFlex soft capsule 90 stuks voor 3 mnd. Voor soepele gewrichten
  • Groenlipmossel, OmegaFlex soft capsule 90 stuks voor 3 mnd. Voor soepele gewrichten
rating 5
(5 / 3 Reviews)
75,00

OmegaFlex groenlipmosselolie capsules voor soepele gewrichten.

Veel mensen hebben last van stijve en pijnlijke gewrichten en worden hierdoor beperkt in hun bewegingsvrijheid. 
Meestal zijn de polsen, knieën of schouders, vingers en tenen de pijnlijke probleemgebieden.

Vloeibare Groenlipmossel olie van OmegaFlex uit Nieuw Zeeland in softcapsule zijn effectief bij het verlichten van gewrichtsklachten. 
De vloeibare groenlipmossel olie heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen en wordt beschouwd als een goede ondersteuning bij de behandeling van (pijn)klachten door artrose en artritis en andere aandoeningen veroorzaakt door ontstekingen.
Door dagelijks één capsule groenlipmossel olie te nemen, kun je weer soepeler bewegen, met minder of zelfs zonder pijn.
Er is een opbouwperiode nodig van 10 dagen waarbij de werkstoffen goed in het lichaam worden opgenomen. (2x daags 1 capsule)
Na deze periode neem je 1 maal per dag 1 capsule. 
Over het algemeen merken mensen na 3 weken een duidelijk effect van de groenlipmossel olie, soms al eerder. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van het soort en de langdurigheid van de klachten.

Het gebruik van de volledig natuurlijke vloeibare groenlipmossel olie, verpakt in een prettige softcapsule en kent geen bijeffecten!

Meer weten over de groenlipmossel?
De Nieuw Zeelandse Greenlippedmussel (Perna canalicus) of groenlipmossel komt uit de schone en ongerepte wateren in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland. 
De vloeibare groenlipmossel is daarnaast een goede bron van onder andere ijzer, chondroïtine en andere glycosaminoglycanes. Deze stoffen dragen bij het behoud en herstel van bindweefsels zoals kraakbeen, pezen en ligamenten

Het bedrijf OmegaFlex heeft zijn thuisbasis in Blenheim, New Zealand.
OmegaFlex heeft een softcapsule ontwikkeld met een zuivere en krachtige mix van super geconcentreerde Omega-3 vetzuren uit de groenlipmossel en pure koudgeperste biologische olijfolie.
Het extractieproces is bijzonder en zo ontworpen (zonder verhitting) dat alle belangrijke actieve ingrediënten uit de groenlipmossel behouden blijven.

Het gebruik van de vloeibare groenlipmossel olie, verpakt in een prettige softcapsule kent geen bijeffecten!

Toelichting;Ontstekingsremmende werking groenlipmossel


OmegaFlex-Flex-It gel
Het is aan te raden om deze capsules in combinatie met de OmegaFlex-It gel te gebruiken. De Omega-Flex-It gel smeer je 3 maal daags op de pijnlijke plekken. 

Alle gezondheidsvoordelen van de Greenlipmussel / Groenlipmossel  op een rij;
1. Ontstekingsremmende werking
2. levert belangrijke bouwstoffen voor het kraakbeen 
3. bevat uitgebreide reeks vitamines en mineralen  
4. verbetert de longfunctie (ondersteunend bij astma)

  • Aanbevolen dosering groenlipmossel olie capsules:
    Neem de eerste 10 dagen tot maximaal 15 dagen 2 capsules Groenlipmossel olie per dag als startkuur/basis. Daarna 1 maal per dag 1 capsule. 
Waarschuwing: Gebruik de groenlipmossel capsules niet bij een schaaldier allergie!

Het wordt tevens afgeraden om de groenlipmossel olie te gebruiken wanneer je zwanger bent.
Er is nog onvoldoende informatie beschikbaar over het gebruik van de groenlipmossel olie tijdens het geven van borstvoeding. Start daarom pas met de groenlipmossel olie nadat je bent gestopt met het geven van borstvoeding.
  • Bewaar de capsules op een koele,droge plaats beneden de 25 graden.
  • Iedere capsule groenlipmossel olie bevat: 50 mg GLM olie en 100 mg Olijf olie. De olijfolie is een draagolie en zorgt voor een goede oplossing en opname van de groenlipmossel olie. Er zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en vulstoffen toegevoegd.  
  • Bij inname krijg je vervelende geen nasmaak in je mond.

  • Bij bestelling van 2 potjes of meer ontvang je een korting van € 5,00 per potje.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 42
Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Mink R. (03-07-2019) rating 5 Via vriend gehoord over de groenlipmossel olie en deze besteld. Na een maand al grote verbetering en minder pijn in gewricht grote teen. Kan weer stukken beter lopen en hoop dat verbetering voortzet.Service en klantvriendelijkheid ook top.

B. Hermans (13-06-2019) rating 5 Gebruik de capsules nu ongeveer 3 maanden. Ergste pijn in knieën is verdwenen, maar vooral kan ik het kniegewricht soepeler bewegen. Nooit verwacht dat de groenlipmossel olie zoveel voor artrose klachten betekenen. Goede kwaliteit en super service van Manuka huidverzorging!

Jenny B. (10-05-2019) rating 5 Blij met deze capsules. Na 3 weken minder pijn in knieën en handen. Ongeveer na 2 maanden kon ik ze weer veel soepeler bewegen en ben nu ook pijnvrij. Fijn is dat je maar 1 capsule per dag hoeft te nemen. Wel benieuwd naar de groenlipmossel-gel voor de gewrichten

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code