Top

Gezichtsreiniger met Manuka honing, Completely Clean, zacht en verzorgend voor de huid

  • Gezichtsreiniger met Manuka honing, Completely Clean, zacht en verzorgend voor de huid
rating 5
(5 / 3 Reviews)
21,00

gezichtsreiniger, Completely Clean met Manuka honing UMF gecertificeerd.
Een goede basis voor verdere gezichtsverzorging.

Deze zachte voedende cleanser van the Honey Collection reinigt de huid tot diep in de poriën, een perfecte voorbereiding op de verdere verzorging van jouw (probleem)huid.
Vuildeeltjes en make-up worden zacht en grondig verwijderd. Deze gezichtsreiniger is zeer geschikt voor de reiniging van de onzuivere en onrustige huid, bijvoorbeeld acne en bij rosacea.
 

Tijdens het reinigen zorgt de puur Nieuw-Zeelandse Active Manuka Honey UMF® (aktieve manuka honing) en de avocado-olie voor behoud van de vochtbalans. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.
Deze gezichtsreiniger is gemakkelijk met de vingertoppen of een tissue op de huid aan te brengen. Masseer de crème zacht in en spoel daarna af met warm water. 


Ingrediënten Facial Cleanser (gezichtsreinigings crème);
Active UMF® Manuka Honey 12+, Chamomile Extract, Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Beeswax, white clay, Distilled Water, Sologum Tara, Gum, Natural Fragrance, Montanov 68(cetearyl alcohol and glucoside)* meer infoVerwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 3
Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

rating 5 Hele fijne gezichtsreiniger. Zacht, maar reinigt toch grondig. Huid voelt lekker soepel.

rating 5 Dit is een heerlijke zachte reinigingscrème. Ik begon al aardig radeloos te worden omdat de rosacea in m'n gezicht steeds erger werd. Daar ik geen medicijnen wilde gebruiken vanwege de vele bijwerkingen ben ik dit gaan gebruiken in combinatie met de Active Manuka Honey Cream en ik moet zeggen dat het met 80% is verminderd en m'n huid rustig en zacht aanvoelt. Ben er super blij mee.

rating 5 • Manuka Facial wash, reinigingscrème:
Fijne zachte gezicht reinigingscrème voor de behandeling acne van mijn puberende zoon. Hiervoor ging ik met hem naar een medisch huidspecialist voor een dieptereiniging, maar in combinatie met de andere acne-set-producten (manuka olie en active clear crème), houdt hij zelfstandig zijn acne prima onder controle.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code