Top

Groenlipmossel olie (Green lipped Mussel Marlborough Marine Health) soft capsule. Voordeelverpakking van 7 potjes voldoende voor een half jaar

18% Korting
 • Groenlipmossel olie (Green lipped Mussel Marlborough Marine Health) soft capsule. Voordeelverpakking van 7 potjes voldoende voor een half jaar
 • Groenlipmossel olie (Green lipped Mussel Marlborough Marine Health) soft capsule. Voordeelverpakking van 7 potjes voldoende voor een half jaar
 • Groenlipmossel olie (Green lipped Mussel Marlborough Marine Health) soft capsule. Voordeelverpakking van 7 potjes voldoende voor een half jaar
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 245,00
200,00

groenlipmossel of Green lipped Mussel uit Nieuw Zeeland.

De groenlipmossel is een juweel uit de Marlborough Sounds. De Nieuw Zeelandse Green Lipped Mussel (Perna canalicus) of groenlipmossel komt uit de schone en ongerepte wateren in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland.

Het bedrijf Marlborough Marine Health heeft zijn thuisbasis in Havelock.
Marlborough Marine Health heeft een softcapsule ontwikkeld met een zuivere en krachtige mix van super geconcentreerde Omega-3 vetzuren uit de groenlipmossel en pure koudgeperste biologische olijfolie.
Het extractieproces is bijzonder en zo ontworpen (zonder verhitting) dat alle belangrijke actieve ingrediënten uit de groenlipmossel behouden blijven.

De groenlipmossel heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen en 
wordt groenlipmossel beschouwd als een goede ondersteuning bij de behandeling van (pijn)klachten door artrose en artritis en andere aandoeningen veroorzaakt door ontstekingen.
Het gebruik van de groenlipmossel kent geen bijeffecten!
Toelichting;Ontstekingsremmende werking groenlipmossel

De groenlipmossel is daarnaast een goede bron van onder andere ijzer, chondroïtine en andere glycosaminoglycanes. Deze stoffen dragen bij het behoud en herstel van bindweefsels zoals kraakbeen, pezen en ligamenten

Alle gezondheidsvoordelen van de Greenlip mussel (Groenlipmossel) op een rij;
1. Ontstekingsremmende werking
2. levert belangrijke bouwstoffen voor het kraakbeen 

3. bevat uitgebreide reeks vitamines en mineralen  
4. verbetert de longfunctie (ondersteunend bij astma)

 • Aanbevolen dosering groenlipmossel olie capsules:
  Neem de eerste 10 dagen tot 15 dagen 2 capsules Groenlipmossel olie per dag als startkuur/basis. Daarna 1 maal per dag 1 capsule. 
 • Bij aankoop van 7 potjes groenlipmossel olie capsules, voldoende voor een half jaar (inclusief startkuur), ontvangt u een korting van € 45,= 

Waarschuwing: Gebruik de groenlipmossel capsules niet bij een schaaldier allergie!

Het wordt afgeraden om de groenlipmossel olie te gebruiken wanneer je zwanger bent.
Er is nog onvoldoende informatie beschikbaar over het gebruik van de groenlipmossel olie tijdens het geven van borstvoeding. Start daarom pas met de groenlipmossel olie nadat je bent gestopt met het geven van borstvoeding.
 • Bewaar de capsules op een koele,droge plaats beneden de 25 graden.

  Iedere capsule groenlipmossel olie bevat: 50 mg GLM olie en 100 mg Olijf olie. De olijfolie is een draagolie en zorgt voor een goede oplossing en opname van de groenlipmossel olie. Er zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en vulstoffen toegevoegd.  
  Bij inname krijg je vervelende geen nasmaak in je mond.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 46
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Merlin (06-11-2018) rating 5 Nu 5 maanden geleden gestart, kan weer pijn vrij wandelen met de hond. Top

Simone Lems (31-10-2017) rating 5 Drie maanden geleden begonnen met de groenlip mosselolie capsules. Heb er veel baat bij, gewrichtsklachten door artrose in mijn hele lijf. Huisarts wilde ontstekingsremmende pijnstillers voorschrijven, waar ik liever niet aan begin. Na een maand voelde ik al verlichting en nu ben ik zo goed als pijnvrij en kan weer lekker wandelen en klussen.
Zeer tevreden met deze pure groenlip mossel olie, een heel puur product. Ook fijn dat je maar 1x per dag een softcapsule hoeft in te nemen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over