Top

luieruitslag bij baby's

 

Luieruitslag... is vervelend voor jouw baby, maar bezorgt de ouders ook vaak stress.
Hoe verzorg je de huid van je baby bij luieruitslag?

Het meest prettig is natuurlijk om de luieruitslag proberen te voorkomen. Het op tijd verschonen van de baby is hierbij belangrijk, maak de billen goed schoon en droog. Niet droog wrijven maar deppen.

Gebruik je billendoekjes? Let op, hier kunnen allerlei stoffen in zitten die de huid van je baby enorm irriteren! Gebruik liever een washandje of wasbare billendoekjes met gewoon water.

Smeer de billen in met een crème op natuurlijke basis! (nooit vaseline of een andere crème die de huid afsluit)

Wasbare katoenen luiers kunnen bij gevoeligheid bij luieruitslag ook een flink verschil maken. Hier zitten namelijk geen chemische middelen in verwerkt die de huid kunnen irriteren. Wasbare luiers ademen ook beter dan wegwerp luiers, waardoor het onder de luier veel minder snel gaat broeien. Tegenwoordig is er keuze genoeg, hebben de wasbare luiers een goede pasvorm en mooie prints!

Bij hevige luieruitslag start je met de active manuka honey cream, later kun je overstappen op de Manuka Magic als onderhoudscrème. Inmiddels hebben we heel wat baby's en ouders met deze pure verzorgingsproducten op basis van Manuka honing op weg kunnen helpen en zijn ze verlost van de luieruitslag!😀

 
 

Het gebruik van de Active Manuka Honey Cream kent geen nadelige bijwerkingen en is zeer effectief.