Top

Manuka honing wondzalf Pet Magic voor (huis)dieren.

  • Manuka honing wondzalf Pet Magic voor (huis)dieren.
rating 5
(5 / 7 Reviews)
19,95

Onze huisdieren hebben soms ook last van een gevoelige huid en huidproblemen en moeilijk genezende wonden. Vaak is er sprake van huidirritatie en veel jeuk. Bij jeuk zijn dieren geneigd om hun huid open te bijten of te schuren waardoor ze kwetsbaar worden voor infecties.
Voor onze dieren is een speciale wondzalf Pet Magic met Actieve Manuka honing ontwikkeld. Dit is een hoog antibacteriële honing uit Nieuw Zeeland en niet te vergelijken met de gewone honingsoorten die in de standaard honingzalven worden gebruikt.
Door de uitgebalanceerde samenstelling (natuurlijke basisolie en de krachtige medicinale Active Manuka honing UMF 15+ en East Cape Manuka olie) is de werking van de Pet Magic Manuka honing crème kalmerend, verzachtend en helend. 

Pet Magic is effectief in de verzorging van onze huis(dieren) bij huidirritatie, snij- en schaafwonden en insectenbeten. Maar ook bij diverse huidproblemen zoals hotspot, kloven en zweertjes. Daarnaast wordt de Manuka honing crème ingezet voor het zacht en soepel houden van de tepels van zogende dieren.

Tevens blijkt de manuka honing wondzalf voor dieren heel effectief in de bestrijding van een beginnende hotspot bij honden.


Pet Magic wordt ook veel gebruikt in de verzorging van de wond na operatie. Deze honing wondzalf zorgt ervoor dat de wond schoon blijft, stimuleert een snellere genezing van de wond(randen) en houdt de huid soepel. 

Ingrediënten; N.Z. Eastcape Manuka oil , Active Manuka Honey UMF® 15+, weegbree extract, calendula extract en vitamine E en A.

Gebruiksaanwijzing; smeer de huid/ de wond meerdere malen per dag in. Het is geen probleem wanneer uw dier aan de honingzalf likt, de wondzalf is geheel op natuurlijke basis.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 46
Reviews (7)
rating 5 (5 / 7 Reviews)

Petra van Rode (08-09-2019) rating 5 Pet magic voor mijn hond gebruikt, had wond/ontsteking op achterpoot met dikke korsten. Door bijten ontstond er een kale rode plek. Dagelijks 3x ingemasseerd en huid is rustig en aan het genezen. Hond vindt de zalf lekker, likt er graag aan.

M. Kaalen (16-08-2019) rating 5 Zo blij met deze honing wondzalf voor dieren. De wond op de voorpoot en rug van mijn labrador was snel genezen. Hij had kennelijk ook geen jeuk meer. Fijn dat de zalf echt op natuurlijke basis is.

Anita Moens (29-07-2019) rating 5 Pet Magic, wat een wondercrème! Gebruikt voor mijn hond, hij had wondjes tussen de tenen/ de kussentjes van zijn poten. 2 weken dagelijks ingesmeerd het het is compleet genezen. Werkte beter dan Vetramil. Ook al eens gebruikt voor een irritatieplek bij oor van mijn kat. Heb de Pet Magic wondcrème nu standaard klaarliggen bij mijn dieren verzorgingsspullen.

Bonnie van Reijen (26-07-2019) rating 5 Voor mijn kat deze wondzalf besteld, heel tevreden. Ze had huidirritatie en kale plekken met wondjes en korsten. Na een week insmeren is de huid bijna genezen. Belangrijkste; ze krabt niet meer. Ook fijn dat het helemaal op natuurlijke basis is.

Jan Martens (13-06-2019) rating 5 PetMagic wondzalf met Manuka honing voor dieren doet wat het belooft! Al eerder een honingzalf geprobeerd maar ik was teleurgesteld in het resultaat. Mijn hond heeft kale plekken van het krabben en bijten, allergische reactie. Nu een week de zeer geïrriteerde huid van mijn hond behandeld. Huid is rustig en hond krabt en bijt niet meer.

Brigitta Donk (04-06-2018) rating 5 Mijn hond is pas aangevallen door een andere hond. Liep een vervelende beet op die ging ontsteken. Goed schoongemaakt en behandeld met PetMagic, na een paar dagen werd 'het gat' al kleiner. De wondranden begonnen te genezen. Ook de ontsteking is verdwenen en inmiddels is de huid dicht. Super blij met de PetMagic!

Renatá van D. (08-11-2017) rating 5 Mijn hond heeft lange tijd veel last van jeuk gehad. Diverse middeltjes van dierenarts hebben steeds maar kort geholpen. heb nu de Pet Magic, Manuka honingcrème geprobeerd. Heel tevreden, eindelijk krabt mijn hond zijn huid niet meer verder stuk. Wondjes genezen snel en goed.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code