Top

Manuka honing wondzalf Pet Magic voor (huis)dieren.

  • Manuka honing wondzalf Pet Magic voor (huis)dieren.
rating 5
(5 / 2 Reviews)
17,95

Onze huisdieren hebben soms ook last van een gevoelige huid en huidproblemen en moeilijk genezende wonden. Vaak is er sprake van huidirritatie en jeuk. Voor onze dieren is een speciale wondzalf Pet Magic met Actieve Manuka honing ontwikkeld. Door de uitgebalanceerde samenstelling (natuurlijke basisolie en de krachtige medicinale Active Manuka honing UMF 15+ en East Cape Manuka olie) is de werking van de Manuka honing crème kalmerend, verzachtend en helend. 

Pet Magic is effectief in de verzorging van onze huis(dieren) bij huidirritatie, snij- en schaafwonden en insectenbeten. Maar ook bij diverse huidproblemen zoals hotspot, kloven en zweertjes. Daarnaast wordt de Manuka honing crème ingezet voor het zacht en soepel houden van de tepels van zogende dieren.

Tevens blijkt de manuka honing wondzalf voor dieren heel effectief in de bestrijding van een beginnende hotspot bij honden.

Ingrediënten; N.Z. Eastcape Manuka oil , Active Manuka Honey UMF® 15+, weegbree extract, calendula extract en vitamine E en A.

Gebruiksaanwijzing; smeer de huid meerdere malen per dag in. Het is geen probleem wanneer uw dier aan de honingzalf likt, het is geheel op natuurlijke basis.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 19
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Brigitta Donk (04-06-2018) rating 5 Mijn hond is pas aangevallen door een andere hond. Liep een vervelende beet op die ging ontsteken. Goed schoongemaakt en behandeld met PetMagic, na een paar dagen werd 'het gat' al kleiner. De wondranden begonnen te genezen. Ook de ontsteking is verdwenen en inmiddels is de huid dicht. Super blij met de PetMagic!

Renatá van D. (08-11-2017) rating 5 Mijn hond heeft lange tijd veel last van jeuk gehad. Diverse middeltjes van dierenarts hebben steeds maar kort geholpen. heb nu de Pet Magic, Manuka honingcrème geprobeerd. Heel tevreden, eindelijk krabt mijn hond zijn huid niet meer verder stuk. Wondjes genezen snel en goed.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over