Top

Manuka honing wondcréme Pet Magic voor (huis)dieren.

  • Manuka honing wondcréme Pet Magic voor (huis)dieren.
rating 5
(5 / 7 Reviews)
19,95

Pet Magic manuka honing wondcrème. 

Manuka honing wordt volop toegepast in huidverzorgingsproducten (crèmes en zalven) voor mensen, maar ook in de dierverzorging worden goede resultaten met Manuka honing crèmes behaald. 

Onze huisdieren hebben soms veel last van een gevoelige huid en huidproblemen en moeilijk genezende wonden. Vaak is er sprake van huidirritatie en jeuk, waardoor er door het krabben nieuwe wonden ontstaan. Voor onze dieren een speciale wondcrème Pet Magic met Actieve Manuka honing ontwikkeld. Door de unieke samenstelling is de werking van de Manuka honing crème kalmerend, verzachtend en helend. 

Pet Magic is een uitgebalanceerde combinatie-crème die effectief is in de verzorging van kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's etc. De Manuka honing wondcrème voor dieren kan worden ingezet bij; snij- en schaafwonden, kloven en zweertjes, allergische reacties, jeuk en huidirritatie.
Tevens blijkt de manuka honing wondcrème voor dieren effectief in de bestrijding van hotspot bij honden.


Ingrediënten Pet Magic wondcrème; AQUA (WATER), LEPTOSPERMUM SCOPARIUM MEL (UMF® 15+ MANUKA HONEY), CETEARYL ALCOHOL & CETEARYL GLUCOSIDE (MONTANOV™ 68), TRITICUM VULGARE (WHEATGERM) OIL, CHAMOMILA RECUTITA MARTRICARIA (CHAMOMILE) FLOWER EXTRACT, CERA ALBA (BEESWAX), GLYCERIN (VEGETABLE), CALENDULA OFFICINALIS (CALENDULA) FLOWER OIL, PLANTAGO LANCEOLATA (PLANTAIN) LEAF EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) SEED OIL, GLUCONOLACTONE AND SODIUM BENZOATE (GEOGARD ULTRA™), LEPTOSPERMUM SCOPARIUM (MANUKA) OIL, TOCOPHEROL (VITAMIN E), CASEALPINIA SPINOSA GUM (SOLAGUM™ TARA)
Door deze unieke samenstelling is de werking van de crème kalmerend, verzachtend en helend. 

Voor open wonden adviseren wij te beginnen met de pure gesteriliseerde Meloderm honing. Deze medicinale honing is in een handige tube verpakt. 

Manuka honing in pure vorm
Manuka honing (Active Manuka honey UMF 10+ of 15+) is in pure vorm ook effectief in de verzorging van (moeilijk genezende) wonden bij (huis)dieren.

Daarnaast kan de Actieve Manuka honing ook worden toegevoegd aan de voeding van de hond en kat om parasitaire infecties zoals wormen te voorkomen.
Na ziekte of een operatie draagt de Manuka honing bij aan een sneller herstel van uw (huis)dier. 


Actieve UMF Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks orden toegevoegd aan de voeding van bijvoorbeeld de hond en kat. Begin met kleine hoeveelheden zodat uw dier kan wennen aan de honingsmaak. (overigens vinden de meeste dieren de honing heerlijk)Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 39
Reviews (7)
rating 5 (5 / 7 Reviews)

rating 5 Pet magic voor mijn hond gebruikt, had wond/ontsteking op achterpoot met dikke korsten. Door bijten ontstond er een kale rode plek. Dagelijks 3x ingemasseerd en huid is rustig en aan het genezen. Hond vindt de zalf lekker, likt er graag aan.

rating 5 Zo blij met deze honing wondzalf voor dieren. De wond op de voorpoot en rug van mijn labrador was snel genezen. Hij had kennelijk ook geen jeuk meer. Fijn dat de zalf echt op natuurlijke basis is.

rating 5 Pet Magic, wat een wondercrème! Gebruikt voor mijn hond, hij had wondjes tussen de tenen/ de kussentjes van zijn poten. 2 weken dagelijks ingesmeerd het het is compleet genezen. Werkte beter dan Vetramil. Ook al eens gebruikt voor een irritatieplek bij oor van mijn kat. Heb de Pet Magic wondcrème nu standaard klaarliggen bij mijn dieren verzorgingsspullen.

rating 5 Voor mijn kat deze wondzalf besteld, heel tevreden. Ze had huidirritatie en kale plekken met wondjes en korsten. Na een week insmeren is de huid bijna genezen. Belangrijkste; ze krabt niet meer. Ook fijn dat het helemaal op natuurlijke basis is.

rating 5 PetMagic wondzalf met Manuka honing voor dieren doet wat het belooft! Al eerder een honingzalf geprobeerd maar ik was teleurgesteld in het resultaat. Mijn hond heeft kale plekken van het krabben en bijten, allergische reactie. Nu een week de zeer geïrriteerde huid van mijn hond behandeld. Huid is rustig en hond krabt en bijt niet meer.

rating 5 Mijn hond is pas aangevallen door een andere hond. Liep een vervelende beet op die ging ontsteken. Goed schoongemaakt en behandeld met PetMagic, na een paar dagen werd 'het gat' al kleiner. De wondranden begonnen te genezen. Ook de ontsteking is verdwenen en inmiddels is de huid dicht. Super blij met de PetMagic!

rating 5 Mijn hond heeft lange tijd veel last van jeuk gehad. Diverse middeltjes van dierenarts hebben steeds maar kort geholpen. heb nu de Pet Magic, Manuka honingcrème geprobeerd. Heel tevreden, eindelijk krabt mijn hond zijn huid niet meer verder stuk. Wondjes genezen snel en goed.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code