Top

Active Manuka Honey cream -Manuka honingcrème- draagt bij aan huidherstel bij eczeem, psoriasis, schimmelinfecties en huidirritaties. Meest verkochte product!

  • Active Manuka Honey cream -Manuka honingcrème- draagt bij aan huidherstel bij eczeem, psoriasis, schimmelinfecties en huidirritaties. Meest verkochte product!
  • Active Manuka Honey cream -Manuka honingcrème- draagt bij aan huidherstel bij eczeem, psoriasis, schimmelinfecties en huidirritaties. Meest verkochte product!
FullFullFullFullFull
(5 / 10 Reviews)
21,50

Manuka honingcrème, uw eerste hulp crème in een tube! 

Active Manuka Honey UMF® Cream is het antwoord van de natuur op een alternatieve verzorging van de huid. Deze hoogwaardige medicinale honingcrème met Actieve Manuka honing is geschikt voor de verzorging van verschillende huidaandoeningen zoals  eczeem, psoriasis,voetschimmelinfecties (kalknagels) en ringworm.

Onze medicinale honingcrème is samengesteld met 30% pure Active Manuka Honey UMF® 15+ (actieve manuka honing.) Manuka honing hydrateert en bevordert het natuurlijk herstel van de huid. Uit medische onderzoeken is gebleken dat de UMF Manuka honing diep in de huid doordringt waardoor het krachtig en effectief is in de behandeling van schimmels en bacteriële huidproblemen.
De zachte natuurlijke oliën gecombineerd met de Actieve Manuka Honing UMF® hebben een kalmerende werking en verminderd jeuk. Deze crème kan ook worden gebruikt voor de verzorging van puistjes, huidirritatie, insectenbeten, kleine brandwondjes en  zonnebrand. Actieve Manuka honingcrème is tevens geschikt voor het verzorgen van de (geïrriteerde) kinderhuid.

* Eczeem is erg vervelend, maar er is iets aan te doen!
Behandeling van eczeem; smeer meerdere malen per dag een dun laagje Actieve Manuka honing crème op de eczeem plekken. De ontstekingsreactie van de huid zal afnemen en de jeuk verminderen. Wanneer het eczeem rustiger wordt, stop niet plotseling met het aanbrengen van de Active Manuka honing crème maar bouw het af tot dagelijks 1x insmeren. Blijft de huid rustig dan kun je overschakelen op de Manuka Magic honing crème als onderhoudscrème. Wanneer het eczeem weer de kop op steekt (bijvoorbeeld in de herfst) gebruik dan weer de Active Manuka honing crème totdat de huid weer kalmeert en geneest. 
Meer informatie over eczeem en behandeling.

* Voetschimmel /  kalknagels; De combinatie van pure Manuka olie en Active Manuka Honey Cream is effectief in het bestrijden van schimmelinfecties zoals ringworm en 'kalknagels' (voetschimmel.) Bij het behandelen van voetschimmels vergt het echter een aantal maanden voordat de schimmelinfectie volledig is verdwenen. Hoe lang je moet behandelen is afhankelijk van de ernst van de schimmelinfectie. 

* 79% van onze klanten bestelden ook;  Manuka Magic Cream

Ingrediënten Actieve Manuka Honing Crème: Aqua (Water), Leptospermum Scoparium Mels (UMF® 15+ Manuka Honey), Cetearyl Alcohol and Cetearyl Glucoside (Montanov™ 68), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Prunus Armeniaca (Apricot) kernel oil, Sesamum Indicum (Sesame) seed oil, Cera Alba (Beeswax), Calendula Officinalis (Calendula) oil, Gluconolactone and Sodium Benzoate and Calcium Gluconate (Geogard Ultra™), Leptospermum Scoparium (East Cape Manuka) oil, Tocopherol (Vitamin E)
Reviews (10)
FullFullFullFullFull (5 / 10 Reviews)

Yvonne M. (16-12-2017) FullFullFullFullFull Dit is een geweldige creme die ik voor allerlei dingen gebruik, bijvoorbeeld wondjes, gevoelige huid en jeuk door insectenbeten. Een paar weken geleden heb ik mijn hand verbrand en kon ik op dat moment niet meteen met koud water spoelen. Later was dat dus een lelijke en pijnlijke plek. Ik heb vele malen per dag de Manuka creme erop gedaan en na een paar dagen was het al een stuk beter. Nu zie je er helemaal niets meer van. Echt een creme om altijd in huis te hebben.

Jacky (19-07-2017) FullFullFullFullFull Paar dagen geleden mijn hand lelijk gebrand bij het koken. Eerst gekoeld en daarna active manuka honing crème erop gedaan. De pijn werd snel minder. Meerdere keren per dag ingesmeerd, geneest super goed.

Y.M. (19-01-2017) FullFullFullFullFull Ik had al enkele malen diverse producten naar volle tevredenheid bij Manuka Huidverzorging besteld en had een opmerking gemaakt over een probleem met mijn ogen. Elisabeth heeft toen veel onderzoek gedaan naar speciale oogdruppels met Manuka honing die misschien zouden kunnen werken en ze zelfs vanuit het buitenland voor me besteld. Helaas werkten ze voor mij niet, maar ik vond alle moeite die Elisabeth gedaan heeft en haar interesse en medeleven echt hartverwarmend! De Active Manuka honey cream en de andere verzorgende Manuka honing producten die ik gebruik, bevallen overigens wel heel erg goed! Deze webwinkel is dus zeker een aanrader. Elisabeth, heel hartelijk bedankt voor de perfecte service! Y.M.

jean paul (05-07-2016) FullFullFullFullFull Had erge last van irritaties rond kin en gezicht,voornamelijk door scheren.Een 1ste dermatoloog schreef tot 2 maal toe cortisonen voor,naderhand kwam alles terug.Een 2de zegde dat ik schimmelinfectie had en schreef me pillen voor tegen schimmels.Teneinde raad googelde ik en ontdekte active manuka.Wat gebeurde er:na 5 dagen was alles grotendeels terug in orde.Een ontdekking voor mij...

Manouk (04-07-2016) FullFullFullFullFull Al 2 jaar lang vervelende rode geïrriteerde plekken met af en toe korstjes op mijn gezicht. Ik heb de dermatoloog en homeopathisch arts bezocht en crèmes gehad en gesmeerd. Zonder enig effect.
Nu de active manuka honey cream aangeraden gekregen van een vriendin. Na een week zijn de plekken zo goed als weg. Ben dus superblij met deze crème :-) zonder nare allerlei toevoegingen.

Hans Pas (17-08-2014) FullFullFullFullFull Na het scheren van mijn baard heb ik altijd last van een geïrriteerde huid. Nu smeer ik mijn gezicht direct in met de Active Manuka Honey Cream. Geen ontstoken haarzakjes meer en geen huidirritatie! Geweldig spul.

Willem S. (15-08-2014) FullFullFullFullFull Op vakantie belaagd door muggen en steekvliegen. Overal bulten, vooral de kinderen werden veelvuldig gestoken. Gelukkig de Active Manuka Honey Cream in onze EHBO-tas. Na het smeren was de jeuk snel verdwenen. Ook ontstonden er geen grote bulten, super middel die crème met manuka honing!

Samya (12-08-2014) FullFullFullFullFull Zoveel geprobeerd en handenvol geld uitgegeven aan crèmes voor mijn eczeem huid. Nu eindelijk een natuurlijke crème gevonden die mijn huid laat herstellen. Geen jeuk meer, dus heel blij met de Active Manuka Honey Cream.

Marjon (03-04-2014) FullFullFullFullFull Super om een opkomende koortslip tegen te gaan.('s morgens en 's avonds de active manuka honing crème gebruiken en overdag de Manuka honey lippenbalsem. Ik was zo weer van die vervelende koortslip af!

Louïse Maks (01-09-2013) FullFullFullFullFull Ik gebruik sinds een tijdje de produkten van Manuka Huidverzorging die ik bij Elisabeth bestel. Ben erg blij dat ik dit merk heb ontdekt! Ik kan vooral niet meer zonder de Active Manuka en de Manuka Magic. Heb helaas snel last van eczeem op mijn kin en deze produkten maken mijn huid snel weer rustiger. (vooral de Active Manuka!)

Stuur naar een vriend
@
@