Top

Manuka Magic, medicinale Manuka honing crème bevordert het herstel van de gevoelige geïrriteerde huid. Doeltreffend als onderhoudscrème bij psoriasis en eczeem.

  • Manuka Magic, medicinale Manuka honing crème bevordert het herstel van de gevoelige geïrriteerde huid. Doeltreffend als onderhoudscrème bij psoriasis en eczeem.
rating 5
(5 / 1 Reviews)
19,50

Manuka Magic met Manuka honing UMF 15+, tube 50 gram 

Manuka Magic is een 'magische formule' op 100% natuurlijke basis uit de Nieuw Zeelandse natuur met Active Manuka Honey UMF 15+ en East Cape Manuka olie. Deze crème is breed inzetbaar bij verschillende huidproblemen en stimuleert het huidherstel. Een stugge en droge huid gaat zachter aanvoelen. 

Eczeem en psoriasis: wanneer je huidklachten hebt door psoriasis en eczeem kun je de Manuka Magic crème gebruiken als onderhoudscrème wanneer de huid wat rustiger is. Op het moment dat het eczeem of de psoriasis weer opvlamt verzorg je de aangedane huid met de Active manuka honingcrème. Is de huid tot rust gekomen dan kun je weer overstappen op de Manuka Magic crème. 

Manuka Magic is een stevige crème, die hydrateert, snel absorbeert en geen vettige laag achterlaat.
De crème is antibacterieel, waardoor hij ook zeer geschikt is om je handen in te vetten na het handen wassen. Op dit moment wassen we onze handen veelvuldig ivm het Corona virus, vergeet dus niet je handen daarna goed te verzorgen!

Kinderen: de babyhuid  en de huid van kinderen is veel dunner en meer doorlaatbaar dan van volwassenen. Veel kinderen hebben last van een droge huid en zijn gevoeliger voor veranderingen van het seizoen. Manuka Magic helpt om de huid van jouw kind in balans te houden. Effectief bij beginnende luieruitslag en ideaal als billencrème na iedere luierwisseling. Bij hevige luieruitslag of wanneer dit zich al langer voordoet, adviseren wij om eerst te starten met active manuka honing crème

Breed toepasbaar:
Deze medicinale Manuka honingcrème draagt tevens bij aan het herstel van de huid na verbranding, zonnebrand, jeukerige huid, bij snij- en schaafwonden, diverse huidirritaties, insectenbeten en allergische reacties bij aanraking met de processierups. Tevens bevordert de manuka honing creme het herstel van de huid bij het genezingsproces van een nieuwe tattoo. 

Voetverzorging:
Heb je last van een onaangename voetengeur?
 Dit is natuurlijk heel vervelend maar dit kan je door een goede voetverzorging tegengaan. 
Verzorg je voeten 2x per dag met Manuka Magic, de transpiratiegeur wordt afgebroken door de bacterie- en schimmeldodende werking van en je voeten zijn meteen goed verzorgd.
De Manuka Magic wordt tevens door vele pedicures aanbevolen als ideale verzorgende voetcrème. De Manuka honingcrème verzorgt en voedt de droge huid. Bij vermoeide en branderige voeten en bij blaarvorming werkt deze Manuka honingcrème verzachtend. Tevens wordt de transpiratiegeur afgebroken door de bacterie- en schimmeldodende werking waardoor je frisse voeten houdt.

Ingrediënten: In deze medicinale honingcrème zijn de huid herstellende en helende mogelijkheden van wortel en tarwekiem-olie, smeerwortel, weegbree en muur-extract en de antibacteriële effecten van N.Z. Eastcape Manuka oil  (Ti-tree olie), citrus extract en Active Manuka Honey UMF® (Actieve Manuka honing), gecombineerd met het verzachtende effect van calendula.

Manuka Magic is ook verkrijgbaar in een voordelige grote verpakking, pot 100 gram.Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Heel fijn product. We gebruiken dit als “onderhoudscreme” voor onze dochter. Ze heeft erg last van eczeem. Als de eczeem wat opvlamt gebruiken we de active. De magic gebruiken we ook als billencreme, werkt Erg goed tegen luieruitslag en schimmelinfectie. Eindelijk een natuurlijk product die echt goed werkt!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code