Top

Manuka olie, voordeelverpakking 100 ml (Leptospermum Scoparium) uit de East Cape.

10% Korting
  • Manuka olie, voordeelverpakking 100 ml (Leptospermum Scoparium) uit de East Cape.
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 210,00
190,00

Manuka olie (Leptospermum Scoparium / ti-tree) uit de East Cape van Nieuw Zeeland is onmisbaar in de EHBO tas en medicijnkast. Manuka olie is sterk antiseptisch, schimmeldodend, heeft een ontsmettende werking en neemt de jeuk weg bij insectenbeten.
 

Manuka olie uit de East Cape is vele malen effectiever in de bestrijding van schimmelinfecties dan Tea tree olie. Deze East Cape Manuka olie is huidvriendelijk; zij is zachter en droogt de huid minder uit dan tea tree olie. Mensen die een allergische reactie hebben op tea tree olie, verdragen meestal de East Cape Manuka olie zonder problemen.

Door haar bijzondere eigenschappen is de Manuka olie uit de East Cape breed inzetbaar bij het bestrijden van bacteriën en schimmelinfecties.
Deze East Cape Manuka olie kan in combinatie met de Active Manuka Honey Cream (actieve manuka honing crème) worden ingezet bij de bestrijding van kalknagels, zwemmerseczeem en ringworm.


Meer informatie over de toepassingen van Manuka olie vindt u op de pagina van de 10 ml flesjes manuka olie.  

Wilt u meer informatie over de Manuka olie, neem dan contact op met Manuka huidverzorgingsproducten.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 150
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Aanrader (05-02-2018) rating 5 Ik zocht al heel lang een natuurlijke middel om mezelf te verlossen van die pijn in mijn tandvlees/kaak/hals. Sinds ik East Cape Manuka olie gebruik en mijn mond er drie keer per dag mee spoel, merk ik echt heel veel resultaat. De pijnen die ik jaren had, worden steeds minder. Ik voel me ook stukken beter en ik raad een ieder aan om die East Cape Manuka olie te gebruiken, want het werkt echt. Daarnaast is de eigenares van deze website en producten, een heel goed persoon, zij weet wat ze verkoopt en ze is heel erg zorgzaam naar de medemensen toe. Ik ben zeer tevreden.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code