Top

Ingrediënten&productadvies

Wij zijn trots op de bijzondere huidverzorgingsproducten van the Honey Collection. Alle crèmes zijn op een authentieke wijze gemaakt. Ze zijn samengesteld uit pure natuurlijke ingrediënten van zeer hoge kwaliteit.  Deze natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn zo samengesteld bij te dragen aan een gezonde huid en stralende huid. Natuurlijk zonder de synthetische additieven die in onze huidige maatschappij zo gewoon zijn geworden. 

Manuka huidverzorging heeft voor u diverse gezondheidsklachten op een rijtje gezet. 
In het keuzemenu aan de linkerzijde vindt u:
  • een overzicht van huid- en gezondheidsproblemen. Onze huidverzorging-expert heeft de Manuka honing producten op een rijtje gezet die heilzaam voor u kunnen zijn. 
  • een lijst van de ingrediënten die in de crèmes zijn verwerkt. (voor meer informatie kunt u terecht bij de bibliotheek onder het 'kopje alles over Manuka'. 
  • waarom u in het belang van uw gezondheid kiest voor huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis.
  • wilt u eerst een product uitproberen, vraag dan een proefverpakking bij ons aan.
Neem vandaag nog contact met ons op en
begin uw reis naar natuurlijke schoonheid en huidherstel vandaag!

Manuka huidverzorgingsproducten streeft er naar om u te voorzien van volledige en actuele informatie. 
Mocht u echter informatie missen of nog vragen hebben, dan kunt u dit op het contactformulier aan ons melden.

Bij het verstrekken van informatie over het gebruik en de toepassing van de etherische olie (Manuka olie) en de Active Manuka honing bij diverse klachten, beroepen wij ons op het ook ons toekomende recht op vrijheid van meningsuiting.
Dit recht wordt onder meer gewaarborgd in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden.