Top

Kies voor natuurproducten

Huidverzorging op natuurlijke basis.

Iedereen wil graag een gezonde en stralende huid en uitstraling hebben. Steeds meer mensen worden zich bewust van de lichaamsvreemde synthetische toevoegingen in huidverzorgingsproducten die schadelijk zijn voor de huid en gezondheid. Denk hierbij aan de conserveringsmiddelen en parabenen die door de huid worden geabsorbeerd en in de bloedbaan terechtkomen.

De groep van mensen die kiezen voor huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis groeit. Het doel van een huidverzorgende crème is om de huid te voeden en te herstellen.

De term 'natuurlijk' is helaas geen garantie voor de kwaliteit van het product en de consument wordt maar al te vaak misleidt door de cosmeticaproducent. Niet ieder ingrediënt afkomstig uit de natuur hoeft een weldaad voor je huid te zijn. Er zijn bijvoorbeeld plantaardige geurstoffen die bij puur gebruik je huid kunnen beschadigen.

 

The Honey Collection is een kleinschalig maar zeer innovatief bedrijf dat uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Bij de samenstelling van de huidverzorgingsproducten worden alleen ingrediënten gebruikt die wetenschappelijk aantoonbaar de huidfuncties verbeteren en onderhouden.

De gebruikte plantaardige grondstoffen zoals koudgeperste basisolie, kruidenextracten en hoogwaardige vitamines zijn afkomstig uit de biologische en duurzame landbouw.