Top

Manuka Magic, medicinale honingcreme bevordert het herstel van de gevoelige geïrriteerde huid. Doeltreffend als onderhoudscrème bij psoriasis en eczeem.

  • Manuka Magic, medicinale honingcreme bevordert het herstel van de gevoelige geïrriteerde huid. Doeltreffend als onderhoudscrème bij psoriasis en eczeem.
rating 5
(5 / 1 Reviews)
19,50

Manuka Magic; een 'magische formule op 100% natuurlijke basis uit de Nieuw Zeelandse natuur met Active Manuka Honey UMF en East Cape Manuka olie. 

Manuka Magic is een medicinale honingcreme in een tube van 50 gram, met active manuka honey UMF 15+ die het herstel van de huid bevordert bij huidirritatie en het genezingsproces bij een nieuwe tattoo.

Wanneer je huidklachten hebt door psoriasis en eczeem kun je de Manuka Magic crème gebruiken als onderhoudscrème wanneer de huid wat rustiger is. Op het moment dat het eczeem of de psoriasis opvlamt verzorg je de aangedane huid met de Active manuka honingcrème. Is de huid tot rust gekomen dan kun je weer overstappen op de Manuka Magic crème. 

Manuka Magic is een stevige crème, die hydrateert, snel absorbeert en geen vettige laag achterlaat. Een stugge en droge huid gaat zachter aanvoelen. 

Deze medicinale Manuka honingcrème draagt tevens bij aan het herstel van de huid na verbranding, zonnebrand, jeukerige huid, bij snij- en schaafwonden, diverse huidirritaties, insectenbeten en allergische reacties bij aanraking met de processierups.

Ingrediënten: In deze medicinale honingcrème zijn de huid herstellende en helende mogelijkheden van wortel en tarwekiem-olie, smeerwortel, weegbree en muur-extract en de antibacteriële effecten van N.Z. Eastcape Manuka oil  (Ti-tree olie), citrus extract en Active Manuka Honey UMF® (Actieve Manuka honing), gecombineerd met het verzachtende effect van calendula.

Heb je last van een onaangename voetengeur? Dit is natuurlijk heel vervelend maar dit kan je door een goede voetverzorging tegengaan. 
Verzorg je voeten 2x per dag met Manuka Magic, de transpiratiegeur wordt afgebroken door de bacterie- en schimmeldodende werking van en je voeten zijn meteen goed verzorgd.
De Manuka Magic wordt tevens door vele pedicures aanbevolen als ideale verzorgende voetcrème. De Manuka honingcrème verzorgt en voedt de droge huid. Bij vermoeide en branderige voeten en bij blaarvorming werkt deze Manuka honingcrème verzachtend. Tevens wordt de transpiratiegeur afgebroken door de bacterie- en schimmeldodende werking waardoor je frisse voeten houdt.

* Tip: heb je last van kloofjes op je voetzolen, de Manuka honing lipbalsem helpt je hier snel van af. Door de combinatie van Active Manuka Honey UMF® (actieve Manuka honing), propolis en bijenwas, gecombineerd met zoete amandelolie, avocado, jojoba, teunisbloem en Manuka olie zorgt voor een goede en snelle genezing van vervelende kloven.

Manuka Magic is ook verkrijgbaar in een voordelige grote verpakking, pot 100 gram.Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Lieke (06-12-2018) rating 5 Heel fijn product. We gebruiken dit als “onderhoudscreme” voor onze dochter. Ze heeft erg last van eczeem. Als de eczeem wat opvlamt gebruiken we de active. De magic gebruiken we ook als billencreme, werkt Erg goed tegen luieruitslag en schimmelinfectie. Eindelijk een natuurlijk product die echt goed werkt!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code