Top

Groenlipmossel, Marlborough Marine Health soft capsule. Effectief bij gewrichtsklachten

 • Groenlipmossel, Marlborough Marine Health soft capsule. Effectief bij gewrichtsklachten
 • Groenlipmossel, Marlborough Marine Health soft capsule. Effectief bij gewrichtsklachten
 • Groenlipmossel, Marlborough Marine Health soft capsule. Effectief bij gewrichtsklachten
rating 5
(4.7 / 3 Reviews)
35,00

Vloeibare Groenlipmossel olie uit Nieuw Zeeland in softcapsule.

De groenlipmossel is een juweel uit de Marlborough Sounds. De Nieuw Zeelandse Greenlippedmussel (Perna canalicus) of groenlipmossel komt uit de schone en ongerepte wateren in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland.

Het bedrijf Marlborough Marine Health heeft zijn thuisbasis in Havelock.
Marlborough Marine Health heeft een softcapsule ontwikkeld met een zuivere en krachtige mix van super geconcentreerde Omega-3 vetzuren uit de groenlipmossel en pure koudgeperste biologische olijfolie.
Het extractieproces is bijzonder en zo ontworpen (zonder verhitting) dat alle belangrijke actieve ingrediënten uit de groenlipmossel behouden blijven.

De vloeibare groenlipmossel olie heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen en 
wordt beschouwd als een goede ondersteuning bij de behandeling van (pijn)klachten door artrose en artritis en andere aandoeningen veroorzaakt door ontstekingen. Bewegen zonder pijn, laat de vloeibare groenlipmossel olie je hierbij ondersteunen.

Het gebruik van de vloeibare groenlipmossel olie, verpakt in een prettige softcapsule kent geen bijeffecten!
Toelichting;Ontstekingsremmende werking groenlipmossel

De vloeibare groenlipmossel is daarnaast een goede bron van onder andere ijzer, chondroïtine en andere glycosaminoglycanes. Deze stoffen dragen bij het behoud en herstel van bindweefsels zoals kraakbeen, pezen en ligamenten

Alle gezondheidsvoordelen van de Greenlipmussel / Groenlipmossel  op een rij;
1. Ontstekingsremmende werking
2. levert belangrijke bouwstoffen voor het kraakbeen 

3. bevat uitgebreide reeks vitamines en mineralen  
4. verbetert de longfunctie (ondersteunend bij astma)

 • Aanbevolen dosering groenlipmossel olie capsules:
  Neem de eerste 10 dagen  tot 15 dagen 2 capsules Groenlipmossel olie per dag als startkuur/basis. Daarna 1 maal per dag 1 capsule. 
 • Bij aankoop van 6 potjes groenlipmossel olie capsules, ontvangt u een totaalkorting van € 30,= 

Waarschuwing: Gebruik de groenlipmossel capsules niet bij een schaaldier allergie!

Het wordt afgeraden om de groenlipmossel olie te gebruiken wanneer je zwanger bent.
Er is nog onvoldoende informatie beschikbaar over het gebruik van de groenlipmossel olie tijdens het geven van borstvoeding. Start daarom pas met de groenlipmossel olie nadat je bent gestopt met het geven van borstvoeding.
 • Bewaar de capsules op een koele,droge plaats beneden de 25 graden.
 • Iedere capsule groenlipmossel olie bevat: 50 mg GLM olie en 100 mg Olijf olie. De olijfolie is een draagolie en zorgt voor een goede oplossing en opname van de groenlipmossel olie.Er zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en vulstoffen toegevoegd.  
  Bij inname krijg je vervelende geen nasmaak in je mond.

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2
Reviews (3)
rating 5 (4.7 / 3 Reviews)

Elisabeth, eigenaar www.manuka-huidverzorging.nl (23-10-2017) rating 5 Door artrose in mijn grote teengewricht kon ik niet meer squashen en moest stoppen met hardlopen. Volgens de huisarts was pijnbestrijding de enige optie. Voor mij een onbevredigend antwoord. Via onze zakenrelaties in Nieuw Zeeland was het mogelijk om de meest zuivere groenlip mosselolie capsules in te kopen. Na een week of 4, verdwenen de pijnscheuten en werd de pijn in mijn teengewricht beduidend minder. Na 2 maanden is de beweeglijkheid terug en kan ik mijn voet weer goed afrollen bij het lopen. Opnieuw heel gelukkig met een natuurproduct.

Mitchel Koenen (21-10-2017) rating 5 2 jaar geleden had ik een blessure opgelopen in mijn schouder opgelopen die niet overging. Volgens huisarts was het artrose. Fysio gehad met de pijn bleef. Ik gebruik nu 3 maanden de groenlip mosselolie capsules en kan weer pijnloos op mijn schouder liggen en mijn arm optillen. Mijn vrouw had de capsules met groenlip mosselolie besteld. Ik was sceptisch hierover, maar na 3 weken merkte ik al een groot verschil en kan nu mijn schouder weer goed en pijnloos bewegen

Mira (18-07-2017) rating 4 Sinds 2 weken gebruik ik de groenlipmossel capsules. Ik heb veel last van pijnklachten in de schouders en heupen. De pijn is nu na de startkuur van 10 dagen al veel minder en het bewegen gaat beter. Ik verwacht dat het over een paar weken nog beter zal gaan.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over