Facial Cleanser (gezichtsreiniger)

Facial Cleanser (gezichtsreiniger)
Facial Cleanser (gezichtsreiniger)
5 Reviews | Add review
Deze gezichtsreiniger met manuka honing is zijdezacht voor je (gevoelige) huid. De facial cleanser reinigt tot diep in de poriën. Een goede basis voor verdere verzorging van de huid.

Default delivery time

1 day

€ 22,50
Quantity: 
Order
 
Wishlist

Do you have a question about this product?

Ask us your question

Deze zachte cleanser reinigt de huid tot diep in de poriën, als voorbereiding op verdere verzorging. Vuildeeltjes en make-up worden zacht en grondig verwijderd. Tevens geschikt voor de reiniging van de onzuivere huid (bijvoorbeeld acne.)
 

Tijdens het reinigen zorgt de puur Nieuw-Zeelandse Active Manuka Honey UMF® (aktieve manuka honing) en de avocado-olie voor behoud van de vochtbalans. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.
De facial cleanser  is gemakkelijk met de vingertoppen of een tissue op de huid aan te brengen. Masseer de crème zacht in en spoel daarna af met warm water. 

Order by:

Add review
Annette - 21-03-2023 19:14

Fijne gezichtsreiniger, je gezicht voelt niet trekkerig aan na het wassen, maar zacht en gekalmeerd.

Marieke - 19-08-2020 13:08

Gekocht voor 10 jarige dochter. Middeltjes bij de drogist tegen pukkeltjes waren steeds te hardnekkig voor haar jonge huid. Deze gezichtsreiniger in combinatie met de acné creme is ideaal.
Goede reiniging en gelijkertijd heel zacht.
Aanrader!

Moniek R. - 06-05-2019 17:02

Hele fijne gezichtsreiniger. Zacht, maar reinigt toch grondig. Huid voelt lekker soepel.

l.bagnay - 03-09-2018 18:18

Dit is een heerlijke zachte reinigingscrème. Ik begon al aardig radeloos te worden omdat de rosacea in m'n gezicht steeds erger werd. Daar ik geen medicijnen wilde gebruiken vanwege de vele bijwerkingen ben ik dit gaan gebruiken in combinatie met de Active Manuka Honey Cream en ik moet zeggen dat het met 80% is verminderd en m'n huid rustig en zacht aanvoelt. Ben er super blij mee.

Sandra Zinke - 30-10-2017 11:09

• Manuka Facial wash, reinigingscrème:
Fijne zachte gezicht reinigingscrème voor de behandeling acne van mijn puberende zoon. Hiervoor ging ik met hem naar een medisch huidspecialist voor een dieptereiniging, maar in combinatie met de andere acne-set-producten (manuka olie en active clear crème), houdt hij zelfstandig zijn acne prima onder controle.

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.

Title

Title

Lorem ipsum dolor sit amet.