Handcrème Healty Hands met Manuka honing en Manuka honing scrubzeep. Een fijn duo voor schone en verzorgde handen.

Handcrème met Manuka honing, tube 100 gram Zeepbar, scrubzeep met manuka honing en lavendel
Handcrème met Manuka honing, tube 100 gram Zeepbar, scrubzeep met manuka honing en lavendel
Handcrème Healty Hands met Manuka honing en Manuka honing scrubzeep. Een fijn duo voor schone en verzorgde handen.
0 Review | Review toevoegen
Manuka honing scrubzeep met puimsteen reinigt de handen grondig, maar droogt de huid niet uit. Ideaal voor werkhanden. De Manuka honing handcrème hydrateert en voedt de huid en trekt vlot in.

Standaard levertijd

1 dag

€ 29,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klaar met klussen of het werk in je moestuin?
Was je handen grondig met deze duurzame natuurlijke scrubzeep (zeepbar) met Manuka Honing en puimsteen. De scrubzeep met Manuka honing en lavendel is ideaal voor mensen met groene vingers, klussers en mensen die graag sleutelen aan auto's of motoren. De scrubzeep is een goed alternatief voor de vaak zeer uitdrogende garagezeep. Door de samenstelling is deze zeepbar ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige handen. De puimsteen helpt de handen grondig te reinigen, de honing zorgt ervoor dat de handen niet uitdrogen.

Verzorg daarna je handen na het wassen met Manuka Honing Handcrème Healthy Handsmet Actieve Manuka honing en Cocoa Butter,  voor intensieve hydratatie en verzorging van jouw handen. Na het handenwassen, je handen verzorgen met een voedende Manuka honing handcrème.

De Manuka honing handcrème is een heerlijke snel intrekkende en voedende handcrème met Manuka honing om de huidconditie te herstellen en te onderhouden. Deze handcrème zorgt voor een optimale hydratatie van de huid en laat geen hinderlijke vette laag achter. De perfecte oplossing voor een droge huid en kloven op je handen. 
Samenstelling: Active Manuka Honey UMF12+ ® (actieve manuka honing), zoete amandelolie, cocoabutter  tarwekiem olie, calendula olie, gecombineerd met herstellende en voedende en helende wortel-olie, vitamine E en weegbree. 



 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media