Onze producten

Welk Manuka huidverzorgingsproduct kan ik het beste gebruiken?
Onder het kopje gezondheid en productadvies vindt u informatie over de ingrediënten en de toepassingen van de Manuka honing (huidverzorgings)producten. Tevens vindt u een lijst van gezondheidsproblemen met productadvies. 
Manuka-huidverzorging neemt uw gezondheid en behoefte aan goede informatie serieus! Heeft u het antwoord voor uw persoonlijke situatie niet gevonden? Neem dan contact op met onze Manuka expert voor een persoonlijk product advies.

Hebben jullie ook monsters van de producten?
The Honey Collection levert geen voorverpakte monsters van de crèmes. De meeste monsters bevatten een zeer kleine hoeveelheid van een crème, te weinig om een echt goede indruk te krijgen van het effect dat het huidverzorgingsproduct op je huid heeft. Daarnaast zijn de kleine zakjes /proefjes verre van duurzaam. 

Manuka huidverzorging wil jou graag natuurlijk wel een persoonlijk huidadvies op maat geven!
Mocht je vragen hebben en twijfelen over de aanschaf van een crème omdat je al zoveel hebt geprobeerd en nog steeds worstelt met huidproblematiek? Manuka-huidverzorging biedt je het volgende aan;
Stuur een email naar onze Manuka expert en vraag een kleine proefverpakking (10 gram) van de huidverzorgende crème aan. Deze proefverpakking wordt speciaal voor je verpakt in een monsterpotje en voorzien van informatie aan je toegezonden. De kosten zijn slechts € 5,00 per product, exclusief €6,95 verzendkosten.Volg ons op social media

Volg ons op social media