Candida infectie

Natuurlijke behandeling van de candida infectie (vaginale schimmelinfectie) 
verzorgingspakket met East Cape Manuka olie 100% en Manuka Active Honey Cream
 

In de vagina komen verschillende soorten bacteriën en gisten voor en er bestaat een natuurlijk evenwicht. Wanneer dit evenwicht wordt verstoord, kan één van de micro organismen de overhand krijgen, zich snel vermeerderen en klachten veroorzaken. Manuka olie uit de East Cape van Nieuw Zeeland is zeer effectief in het op een natuurlijke manier bestrijden van verschillende soorten schimmelinfecties. Het gebruik van de Manuka olie en de Active Manuka Honey Cream kent geen nadelige bijwerkingen.

 

Het gebruik van de Active Manuka Honey producten bij de candida infectie:

  • Was de vagina met warm water. (Wanneer je het prettig vindt, kun je eventueel een zeepvrij product gebruiken voor uitwendige reiniging maar het is niet nodig)

  • Spoel de vagina goed af met ongeveer 250 ml. warm water, waaraan 5 tot 10 druppels 100% Manuka olie is toegevoegd.

  • Droog zorgvuldig af en breng de Active Manuka Honey Cream op de uitwendig aangetaste gebieden aan, iedere ochtend en avond. Behandel voor een periode van 3 weken dagelijks.

  • Behandel daarna twee weken om de dag, op de hierboven beschreven manier. 
     Het is van belang om een Candida infectie vroegtijdig te behandelen. 
    * Consulteer altijd een arts voor het vaststellen van de juiste diagnose!  

Om de infectie op een natuurlijke manier te kunnen bestrijden, is het noodzakelijk om de gebruiksinstructies zorgvuldig en consequent op te volgen. 
Daarnaast is het raadzaam om de oorzaak van de candida infectie aan te pakken, hiervoor kun je bijvoorbeeld een natuurgeneeskundig therapeut of homeopaat raadplegen.

 

Wanneer je de heilzame werking van natuurproducten nog niet hebt ondervonden, dan is dit een goed moment om het te ervaren. Behandeling met deze East Cape Manuka olie en Active Manuka Honey Cream is een zeer effectieve, natuurlijke en veilige manier om de Candida infectie te behandelen.

 
Volg ons op social media

Volg ons op social media