Vette huid

Bij een vette huid heb je vaak grove poriën, een glimmend gezicht en last van pukkeltjes en mee-eters. Vervelend maar hier is iets aan te doen. Dit huidtype vraagt om een zorgvuldige reiniging en daarnaast een goede hydratatie van de huid. Dan blijft je de huid glad en gezond.

Veel vrouwen maar ook mannen vinden een vette huid een probleem. Want hoewel dit huidtype voornamelijk voorkomt bij jongeren en mensen met een donkere huidskleur, kan in feite iedereen, van tiener tot oudere, er (tijdelijk) last van hebben. Je herkent een vette huid al snel; je huid voelt vettig, binnen de kortste keren glim je meer dan je lief is, en puistjes steken net iets vaker dan wenselijk de kop op. 

Een stralende huid.
Veel vrouwen grijpen naar agressieve anti-acne producten die snel de huid ontdoen van alle vet maar ook vocht. Dit is onverstandig. Je huid heeft deze stoffen nodig om gezond te blijven. Veel reinigende producten voor de vette huid bevatten vaak alcohol en chemische middelen. Die drogen weliswaar puistjes en mee-eters uit, maar ontrekken naast vet en vuil, ook vocht en voedingsstoffen uit je huid. Hierdoor drogt je huid uit, waardoor ze juist meer vet gaat produceren. Je huid raakt geïrriteerd, gaat schilferen en zelfs gemakkelijker gaan ontsteken.
Wij adviseren om je huid te reinigen met de Facial Cleanser, Deze cleanser zorgt voor een diepe reiniging van de huid en voor een goede hydratatie door de Active Manuka honing. 
Verzorg de huid daarna met de toner/tonic met toverhazelaar en Active Manuka honing. Het haalt de laatste spoortjes vuil van de huid en zorgt voor een heerlijk fris gevoel.
's avonds kun je de puistjes/meeëters aanstippen met de pure Manuka olie en de omringende huid insmeren met de Active Clear Cream. 

Bovenstaande producten zitten in het acneverzorgingspakket.

's morgens reinig je de huid met de Facial Cleanser en de tonic en kun je een dagcrème gebruiken, bijvoorbeeld de collagencream
Volg ons op social media

Volg ons op social media