Psoriasis

Psoriasis
(tekst wordt aangevuld)
Active Manuka Honey Cream, uw eerste hulp in een tube. 

Active Manuka Honey UMF® Cream is het antwoord van de natuur op een alternatieve verzorging van de huid. Deze hoogwaardige crème is geschikt voor de verzorging van verschillende huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. (overigens is deze crème in combinatie met de Manuka olie ook geschikt voor de behandeling van voetschimmel en ringworm. )

De crème is samengesteld met 30% Active Manuka honey UMF® 15+, hydrateert en bevordert het natuurlijk herstel van de huid. De zachte natuurlijke oliën gecombineerd met de Active Manuka Honey UMF® hebben een kalmerende en helende werking.
Smeer meerdere malen per dag de aangedane huid met een dun laagje crème in.  Wanneer de huid genezen is kan je overstappen op de Manuka Magic als onderhoudscrème.


Manuka Magic

Een krachtige formule die het herstel van de huid bevordert en een kalmerende invloed heeft op de gevolgen van psoriasis en eczeem. (Goed toepasbaar als onderhoudscrème) In deze crème zijn de huidherstellende en helende eigenschappen van wortel en tarwekiem-olie, smeerwortel, weegbree en muur-extract en de antibacteriële effecten van N.Z. Eastcape oil, citrus extract en Active Manuka Honey UMF® (10,5%), gecombineerd met het verzachtende effect van calendula. Het is een stevige crème, die hydrateert, snel absorbeert en geen vettige laag achterlaat. Een stugge schilferige en droge huid gaat zachter aanvoelen. 

Manuka Magic cream is ook verkrijgbaar in een 100 grams pot met spatel.
Volg ons op social media

Volg ons op social media